TRAFİK CANAVARI İKİ GENCİ DAHA HAYATTAN KOPARDI

YAŞAM 13.08.2017 - 14:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3558+ kez okundu.
 

TRAFİK CANAVARI İKİ GENCİ DAHA HAYATTAN KOPARDI

15 NC 464 plakalı otomobil, Yeşilova Sultanpınarı mevkisinde karşı yönden gelen Sadık Kara (20) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.
Burdur Yeşilova İlçesi  Sultanpınarı mevkisinde Denizli’den Yeşilova ilçesine giden İsmail İlkay Çarkı'nın kullandığı 15 NC 464 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sadık Kara (20) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada, sürücü Kara ile motosiklette bulunan Mustafa Erdoğdu (17) çarpışmanın etkisiyle yolda sürüklendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kara ve Erdoğdu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü İsmail İlkay Çarkı ile araçta yolcu olarak bulunan Onur Özer, Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erdoğdu ve Kara'nın cenazesi, Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Cenazeler, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.  Sadık KARA ve Mustafa EREDOĞDU'nun Burdur 'un, Yeşilova İlçesi Çaltepe Köyü nüfüsuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 
15 NC 464 plakalı otomobil, Yeşilova Sultanpınarı mevkisinde karşı yönden gelen Sadık Kara (20) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.

Burdur Yeşilova İlçesi  Sultanpınarı mevkisinde Denizli’den Yeşilova ilçesine giden İsmail İlkay Çarkı'nın kullandığı 15 NC 464 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sadık Kara (20) yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.

Kazada, sürücü Kara ile motosiklette bulunan Mustafa Erdoğdu (17) çarpışmanın etkisiyle yolda sürüklendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kara ve Erdoğdu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü İsmail İlkay Çarkı ile araçta yolcu olarak bulunan Onur Özer, Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Erdoğdu ve Kara'nın cenazesi, Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Cenazeler, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. 

Sadık KARA ve Mustafa EREDOĞDU'nun Burdur 'un, Yeşilova İlçesi Çaltepe Köyü nüfüsuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.