TÜBİTAK’TAN MAKÜ’NÜN PROJESİNE DESTEK

EĞİTİM 13.01.2021 - 13:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3188+ kez okundu.
 

TÜBİTAK’TAN MAKÜ’NÜN PROJESİNE DESTEK

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Covid-19 küresel salgın sürecinde de çalışmalarına devam ediyor.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) MAKÜ’lü bilim insanları tarafından hazırlanan bir projeyi daha desteklenmeye değer buldu. Yürütücülüğünü MAKÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Halil Zeki Gök’ün yaptığı TÜBİTAK 1001 Projesi kabul edildi. “Teranostik Uygulamalar İçin Çok Fonksiyonlu (Hedefe Yönelik, Ph ve Redoks Duyarlı, Biyobozunur, Otofloresans) Kurkumin İçerikli Akıllı Nanotaşıyıcılar" başlıklı projenin kabul edilmesi nedeniyle MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Prof.Dr. Halil Zeki Gök ve proje ortaklarını kutladı. Rektör Korkmaz, MAKÜ yönetiminin projelere desteğinin devam edeceğini söyledi. Projede, MAKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yaşar Gök, Bucak Sağlık Yüksekokulu öğretim üyeleri Doç. Dr. Üyesi Çiğdem Aydın Acar, Dr. Öğr. Üyesi Soner Dönmez ve Dr. Öğr. Üyesi Şükriye Yeşilot ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Demir araştırmacılar olarak görev alacaklar. İlgili proje kapsamında 30 ay boyunca lisansüstü öğrenci de bursiyer olarak yer alabilecek ve aylık 3.000 ₺ burs ile desteklenecektir. Başvuru için Prof. Dr. Halil Zeki Gök’e (zekigok@mehmetakif.edu.tr) e-posta yoluyla ulaşılabilir  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Covid-19 küresel salgın sürecinde de çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) MAKÜ’lü bilim insanları tarafından hazırlanan bir projeyi daha desteklenmeye değer buldu.

Yürütücülüğünü MAKÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Halil Zeki Gök’ün yaptığı TÜBİTAK 1001 Projesi kabul edildi.

“Teranostik Uygulamalar İçin Çok Fonksiyonlu (Hedefe Yönelik, Ph ve Redoks Duyarlı, Biyobozunur, Otofloresans) Kurkumin İçerikli Akıllı Nanotaşıyıcılar" başlıklı projenin kabul edilmesi nedeniyle MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Prof.Dr. Halil Zeki Gök ve proje ortaklarını kutladı. Rektör Korkmaz, MAKÜ yönetiminin projelere desteğinin devam edeceğini söyledi.

Projede, MAKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yaşar Gök, Bucak Sağlık Yüksekokulu öğretim üyeleri Doç. Dr. Üyesi Çiğdem Aydın Acar, Dr. Öğr. Üyesi Soner Dönmez ve Dr. Öğr. Üyesi Şükriye Yeşilot ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Demir araştırmacılar olarak görev alacaklar.

İlgili proje kapsamında 30 ay boyunca lisansüstü öğrenci de bursiyer olarak yer alabilecek ve aylık 3.000 ₺ burs ile desteklenecektir. Başvuru için Prof. Dr. Halil Zeki Gök’e (zekigok@mehmetakif.edu.tr) e-posta yoluyla ulaşılabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.