TUREM ÖĞRENCİLERİ İLK GEÇER NOTU VALİ YILMAZ’DAN ALDI

TURİZM 10.12.2016 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2389+ kez okundu.
 

TUREM ÖĞRENCİLERİ İLK GEÇER NOTU VALİ YILMAZ’DAN ALDI

Burdur Turizm Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencilere ilk geçer notu kendisi verdi..
Burdur Valisi Şerif Yılmaz Burdur Turizm Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulurdu. İlk olarak Turizm Eğitim Merkezinin mutfağını gezen Vali Yılmaz,  yapılan yemekleri inceleyerek, usta öğreticiler ve eğitim alan öğrencilerden yaptıkları yemeklerle ilgili bilgi aldı. Vali Yılmaz daha sonra TUREM binasında bulunan bütün katları gezerek eğitim gören öğrencilerin otellerde özel günler için yaptıkları yatakları, öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları ve yatılı kalan öğrencilerin yatakhanelerini inceleyerek TUREM Müdürü Murat Bulut'tan verilen eğitimle ilgili bilgi aldı.    TUREM Yönetici ve Hocaları Turizm Eğitim Merkezinde 7 ay süreyle eğitim gören öğrencilerin, eğitimlerinin ardından 4 ay süreyle de Antalya ve Kıbrısta bulunan çeşitli otellerde staj yaptıkları belirttiler.  Gördükleri eğitim ve stajın sonunda Türk, Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinin mutfaklarından örneklerin yer aldığı eğitim döneminde binin üzerinde yemek ve tatlı yapmayı ve bunları öğrendiklerini ifade eden yetkililer, eğitimleri tamamlayan öğrencilerin Otellerde kat görevlisi olarak, garson olarak ve yemek ve tatlı bölümlerinde aşçı olarak iş garantisi verilen bir eğitimi tamamlayarak Turizm Eğitim Merkezinden mezun oldukları bilgisini Vali Yılmaz'la paylaştılar.    Vali Yılmaz, Turizm Eğitim Merkezi yetkililerinden 7 aylık süre ile eğitim alarak başta Turizm bölgelerindeki tesislerde görev alacak olan öğrencilerin eğitimleri ile ilgili aldığı bilgilerden sonra, öğrencilerle de bir süre sohbet ederek, eğitimlerinde başarılar diledi. Yaptıkları güzel yemekler  ve tatlılar için okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür etti.  
Burdur Turizm Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencilere ilk geçer notu kendisi verdi..

Burdur Valisi Şerif Yılmaz Burdur Turizm Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulurdu. İlk olarak Turizm Eğitim Merkezinin mutfağını gezen Vali Yılmaz,  yapılan yemekleri inceleyerek, usta öğreticiler ve eğitim alan öğrencilerden yaptıkları yemeklerle ilgili bilgi aldı. Vali Yılmaz daha sonra TUREM binasında bulunan bütün katları gezerek eğitim gören öğrencilerin otellerde özel günler için yaptıkları yatakları, öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları ve yatılı kalan öğrencilerin yatakhanelerini inceleyerek TUREM Müdürü Murat Bulut'tan verilen eğitimle ilgili bilgi aldı. 

 

TUREM Yönetici ve Hocaları Turizm Eğitim Merkezinde 7 ay süreyle eğitim gören öğrencilerin, eğitimlerinin ardından 4 ay süreyle de Antalya ve Kıbrısta bulunan çeşitli otellerde staj yaptıkları belirttiler.  Gördükleri eğitim ve stajın sonunda Türk, Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinin mutfaklarından örneklerin yer aldığı eğitim döneminde binin üzerinde yemek ve tatlı yapmayı ve bunları öğrendiklerini ifade eden yetkililer, eğitimleri tamamlayan öğrencilerin Otellerde kat görevlisi olarak, garson olarak ve yemek ve tatlı bölümlerinde aşçı olarak iş garantisi verilen bir eğitimi tamamlayarak Turizm Eğitim Merkezinden mezun oldukları bilgisini Vali Yılmaz'la paylaştılar. 

 

Vali Yılmaz, Turizm Eğitim Merkezi yetkililerinden 7 aylık süre ile eğitim alarak başta Turizm bölgelerindeki tesislerde görev alacak olan öğrencilerin eğitimleri ile ilgili aldığı bilgilerden sonra, öğrencilerle de bir süre sohbet ederek, eğitimlerinde başarılar diledi. Yaptıkları güzel yemekler  ve tatlılar için okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.