TÜRK KIZILAYI BURDUR’DA YARDIM DA HIZ KESMİYOR

YAŞAM 19.05.2019 - 15:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3867+ kez okundu.
 

TÜRK KIZILAYI BURDUR’DA YARDIM DA HIZ KESMİYOR

Ramazan ayında Burdur’da yüzlerce aileye yardım eli uzatan Türk Kızılayı, düzenlediği iftar programıyla da bu güzide ayın daha içten birlik ve beraberlik içinde yaşanmasına vesile oldu.
Başta gençler olmak üzere Burdur Halkına yönelik düzenlenen iftar programında Burdur Şube Başkanı Şahali KAYA ve yönetim kurulu, misafirlere kendi elleri ile ikramda bulundular. Okunan duanın ardından oruçların açılması sonrasında gıda kolisi yardım kampanyasında görev alan gönüllü ekiplere teşekkür belgeleri Burdur Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.     Şube Başkanı Şahali KAYA, yaptığı konuşmada “Sadece Türkiye’nin değil Dünya'nın en köklü yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay’da gönüllü olarak çalışan, elini taşın altına koyarak Türk Kızılay Ailesi’ne katılan kıymetli gönüllü kardeşlerimiz ile bir arada iftar programı düzenlemekten çok memnunuz. Türk Kızılay olarak gençlerimize ayrı bir değer veriyoruz. İlerleyen yıllarda, göz bebeğimiz Türk Kızılay’ın adını dünyanın dört bir yanında yaşatacak olan genç gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gıda kolisi yardım kampanyasında belki bir aileye daha yardım ulaştırabilirim inancı ile büyük özveri göstererek çalıştılar, çalışıyorlar. Kendilerine en kalbi şükranlarımı sunuyor ve Burdur Halkını sizlerin aracılığı ile Türk Kızılay çatısı altında yardım yapmaya tekrar davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.     Burdur’da Türk Kızılay ile anlaşmalı olan Migros Göl Yolu Şubesi, Migros Merkez Şube ile Bizim Market’te gıda kolisi bağışlarının kabul edildiği bilgisine de ulaşılırken Yönetim Kurulu üyeleri de “Kızılay olarak insan ayrımı gözetmeksizin herkese yardım eli uzatmaya ve büyümeye devam edeceğiz” cümleleri ile açıklamada bulundular.
Ramazan ayında Burdur’da yüzlerce aileye yardım eli uzatan Türk Kızılayı, düzenlediği iftar programıyla da bu güzide ayın daha içten birlik ve beraberlik içinde yaşanmasına vesile oldu.

Başta gençler olmak üzere Burdur Halkına yönelik düzenlenen iftar programında Burdur Şube Başkanı Şahali KAYA ve yönetim kurulu, misafirlere kendi elleri ile ikramda bulundular. Okunan duanın ardından oruçların açılması sonrasında gıda kolisi yardım kampanyasında görev alan gönüllü ekiplere teşekkür belgeleri Burdur Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

    Şube Başkanı Şahali KAYA, yaptığı konuşmada “Sadece Türkiye’nin değil Dünya'nın en köklü yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay’da gönüllü olarak çalışan, elini taşın altına koyarak Türk Kızılay Ailesi’ne katılan kıymetli gönüllü kardeşlerimiz ile bir arada iftar programı düzenlemekten çok memnunuz. Türk Kızılay olarak gençlerimize ayrı bir değer veriyoruz. İlerleyen yıllarda, göz bebeğimiz Türk Kızılay’ın adını dünyanın dört bir yanında yaşatacak olan genç gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gıda kolisi yardım kampanyasında belki bir aileye daha yardım ulaştırabilirim inancı ile büyük özveri göstererek çalıştılar, çalışıyorlar. Kendilerine en kalbi şükranlarımı sunuyor ve Burdur Halkını sizlerin aracılığı ile Türk Kızılay çatısı altında yardım yapmaya tekrar davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

    Burdur’da Türk Kızılay ile anlaşmalı olan Migros Göl Yolu Şubesi, Migros Merkez Şube ile Bizim Market’te gıda kolisi bağışlarının kabul edildiği bilgisine de ulaşılırken Yönetim Kurulu üyeleri de “Kızılay olarak insan ayrımı gözetmeksizin herkese yardım eli uzatmaya ve büyümeye devam edeceğiz” cümleleri ile açıklamada bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.