TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176 YILI TÖRENLERLER İLE KUTLANDI

GÜNDEM 10.04.2021 - 13:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3584+ kez okundu.
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176 YILI TÖRENLERLER İLE KUTLANDI

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Emniyet Müdürlüğü Personeli Polis Teşkilatının 176 Yılı Kuruluşu nedeni ile tören düzenledi:
Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Polis Teşkilatının 176 yılı nedeniyle Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik törende günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; Bugün 176 Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatı; 81 İl ve İlçelerinde teşkilatlanmış, tüm dünyadaki değişim ve gelişmeleri takip edip standartlar üstü teknoloji kullanarak, teknik ve fiziki açıdan her türlü donanıma ulaşmıştır. Türk Polis Teşkilatı nitelikli insan kaynağı ile personelinin tamamına yakını üniversite mezunu ve alanında uzmanlaşmış tarihi birikimi, moral ve motivasyonu yüksek yüreği vatan sevgisiyle dolu, temel hak ve özgürlüklere saygılı hukukun üstünlüğüne bağlı bir anlayışla milletinin emrinde ve hizmetinde olan bir teşkilattır. Türk Polisi suç ve suçlularla mücadelede hukukun üstünlüğü şiar edinmiş vatandaşının can ve mal emniyeti için canı pahasına görev yapmaktan geri kalmayacak cesarette ve fedakarlıktadır. Türk Polisi kanunlardan ve milletimizden aldığı güçle; devletine ve milletine karşı bu görevleri yürüterek devletimizin diğer kurumları ile de işbirliği içerisinde ve ahenkle görev yapmaktadır. Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Emniyet Personeli tarafından Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Kent mezarlığında bulunan şehitlikte yapılan törende; düzenlenen törende Saygı duruşu ve arkasından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Okunan kur-an tilavetinin ardından çıkış da şehitler adına helva dağıtımı ile tören sona erdi.  
Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Emniyet Müdürlüğü Personeli Polis Teşkilatının 176 Yılı Kuruluşu nedeni ile tören düzenledi:

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Polis Teşkilatının 176 yılı nedeniyle Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik törende günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; Bugün 176 Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatı; 81 İl ve İlçelerinde teşkilatlanmış, tüm dünyadaki değişim ve gelişmeleri takip edip standartlar üstü teknoloji kullanarak, teknik ve fiziki açıdan her türlü donanıma ulaşmıştır. Türk Polis Teşkilatı nitelikli insan kaynağı ile personelinin tamamına yakını üniversite mezunu ve alanında uzmanlaşmış tarihi birikimi, moral ve motivasyonu yüksek yüreği vatan sevgisiyle dolu, temel hak ve özgürlüklere saygılı hukukun üstünlüğüne bağlı bir anlayışla milletinin emrinde ve hizmetinde olan bir teşkilattır.

Türk Polisi suç ve suçlularla mücadelede hukukun üstünlüğü şiar edinmiş vatandaşının can ve mal emniyeti için canı pahasına görev yapmaktan geri kalmayacak cesarette ve fedakarlıktadır.

Türk Polisi kanunlardan ve milletimizden aldığı güçle; devletine ve milletine karşı bu görevleri yürüterek devletimizin diğer kurumları ile de işbirliği içerisinde ve ahenkle görev yapmaktadır.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Emniyet Personeli tarafından Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Kent mezarlığında bulunan şehitlikte yapılan törende; düzenlenen törende Saygı duruşu ve arkasından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. Okunan kur-an tilavetinin ardından çıkış da şehitler adına helva dağıtımı ile tören sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.