BURDUR GENELİNDE 22 BİN ÜRETİCİYE 15.5 MİLYON TL MAZOT DESTEĞİ

SİYASET 24.02.2018 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3567+ kez okundu.
 

BURDUR GENELİNDE 22 BİN ÜRETİCİYE 15.5 MİLYON TL MAZOT DESTEĞİ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak mazot ve gübre desteklemesi ödemelerinin yapılmaya başlanacağını ifade etti.
Milletvekili Bayram Özçelik Özçelik yaptığı açıklamada "Burdur’umuzda 2017 yılına ait mazot ve gübre desteklemesi için 1 milyon dönüm tarım alanı için 22 bin üreticimize yapılacak olan 15,5 milyon TL tutarındaki destekleme işlemleri tamamlandı. İlimizde bulunan 22 bin üreticimiz 2 Mart 2018 tarihinden itibaren ödemelere başlanacak" ifadelerini kullandı. Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl daha fazla destekleme miktarının arttığını belirten Özçelik, “ Burdur’umuzda tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmekte ve büyümektedir. Bu manada Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yaptığımız koordineli çalışmalar neticesinde üreticilerimize yönelik yüksek gelir getiren projelerin de hayata geçirilmesi noktasında her zaman üreticilerimizi desteklemenin gayreti içinde olduk” şeklinde ifade etti.  
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak mazot ve gübre desteklemesi ödemelerinin yapılmaya başlanacağını ifade etti.

Milletvekili Bayram Özçelik Özçelik yaptığı açıklamada "Burdur’umuzda 2017 yılına ait mazot ve gübre desteklemesi için 1 milyon dönüm tarım alanı için 22 bin üreticimize yapılacak olan 15,5 milyon TL tutarındaki destekleme işlemleri tamamlandı. İlimizde bulunan 22 bin üreticimiz 2 Mart 2018 tarihinden itibaren ödemelere başlanacak" ifadelerini kullandı.

Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl daha fazla destekleme miktarının arttığını belirten Özçelik, “ Burdur’umuzda tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmekte ve büyümektedir. Bu manada Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yaptığımız koordineli çalışmalar neticesinde üreticilerimize yönelik yüksek gelir getiren projelerin de hayata geçirilmesi noktasında her zaman üreticilerimizi desteklemenin gayreti içinde olduk” şeklinde ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.