TV FENOMENİ BUSE ŞİMŞEK HERKESİ GÜZELLEŞTİRİYOR!

SANAT 15.01.2021 - 10:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3862+ kez okundu.
 

TV FENOMENİ BUSE ŞİMŞEK HERKESİ GÜZELLEŞTİRİYOR!

Marjinal tarzı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Buse Şimşek sosyal medya hesapları TikTok ve Instagram da yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor
Televizyon kanallarında izlenme rekorları kıran Kuaförüm Sensin isimli programla en çok birincilik alarak 3 sezon adını duyduğumuz makyaj sanatçısı ve Sosyal Medya Fenomeni Buse Şimşek güzellik salonunda hizmet vermeye devam ediyor. Marjinal tarzı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Buse Şimşek TikTok ve Instagram da yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor. Renkli videoları ile binlerce beğeni alan Şimşek Show Tv programında Bülent Ersoy ile samimi halleri hafızalarda. İstanbul Beylikdüzü’nde hizmet veren Buse Şimşek Beauty Center Protez Tırnak, Profesyonel Makyaj, Kalıcı Makyaj, Zayıflama ve Cilt bakımı hizmetlerini salonunda uyguluyor. Güzelleşmekse İstek Adres Buse Şimsek sloganı ile salonunun kapılarını sizler için açıyor. BUSE ŞİMŞEK KİMDİR? Buse Şimşek, 23 Kasım 1998 İstanbul doğumludur. iki üniversite mezunu Biyomedikal Mühendisliği ve Sağlık Kurumları İşletmeciliğini bitirmiş, 6 yıldır makyaj sanatçılığı yapmaktadır. Ayriyetten akademi çıkışlı olup estetik ve güzellik alanlarında uzmanlaşmıştır. Kendisine ait Güzellik Merkezi var aynı zamanda profesyonel makyaj ve kalıcı makyaj eğitmenidir. Şuanda birkaç özel üniversitede genç yaşına rağmen full donanımıyla öğrencilerine eğitim vermektedir. Birçok defile, dizi ve kliplerde çalıştı. Show Tv’nin reyting rekorları kıran programı Kuaförüm Sensin’de en uzun süre yarışan ve en çok birincilik alan fenomen yarışmacı olmuştur.  
Marjinal tarzı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Buse Şimşek sosyal medya hesapları TikTok ve Instagram da yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor

Televizyon kanallarında izlenme rekorları kıran Kuaförüm Sensin isimli programla en çok birincilik alarak 3 sezon adını duyduğumuz makyaj sanatçısı ve Sosyal Medya Fenomeni Buse Şimşek güzellik salonunda hizmet vermeye devam ediyor. Marjinal tarzı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Buse Şimşek TikTok ve Instagram da yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor. Renkli videoları ile binlerce beğeni alan Şimşek Show Tv programında Bülent Ersoy ile samimi halleri hafızalarda.

İstanbul Beylikdüzü’nde hizmet veren Buse Şimşek Beauty Center Protez Tırnak, Profesyonel Makyaj, Kalıcı Makyaj, Zayıflama ve Cilt bakımı hizmetlerini salonunda uyguluyor. Güzelleşmekse İstek Adres Buse Şimsek sloganı ile salonunun kapılarını sizler için açıyor.

BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

Buse Şimşek, 23 Kasım 1998 İstanbul doğumludur. iki üniversite mezunu Biyomedikal Mühendisliği ve Sağlık Kurumları İşletmeciliğini bitirmiş, 6 yıldır makyaj sanatçılığı yapmaktadır. Ayriyetten akademi çıkışlı olup estetik ve güzellik alanlarında uzmanlaşmıştır. Kendisine ait Güzellik Merkezi var aynı zamanda profesyonel makyaj ve kalıcı makyaj eğitmenidir. Şuanda birkaç özel üniversitede genç yaşına rağmen full donanımıyla öğrencilerine eğitim vermektedir. Birçok defile, dizi ve kliplerde çalıştı. Show Tv’nin reyting rekorları kıran programı Kuaförüm Sensin’de en uzun süre yarışan ve en çok birincilik alan fenomen yarışmacı olmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.