ULAŞTIRMA BAKANI'NA HIZLI TREN VE ÇUBUK BELİ TÜNELİ'Nİ SORDU.

SİYASET 29.04.2022 - 11:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4536+ kez okundu.
 

ULAŞTIRMA BAKANI'NA HIZLI TREN VE ÇUBUK BELİ TÜNELİ'Nİ SORDU.

Bakanım Öncelikle Ankara-Burdur-Antalya Yüksek Hızlı Tren yolu projesi uzun yıllardan beri geçiş güzergahları belli olmasına rağmen neden hala yapılmamıştır?
Burdur Bucak İlçesi İyi Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Öncelikle Şahsım İYİ Parti Teşkilatımız ve Bucak halkı adına  hoş geldiniz diyorum. Bakan’a  cevaplaması için iki sorum olacaktır;  Ulaştır8ma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması için Öncelikle Ankara-Burdur-Antalya Yüksek Hızlı Tren yolu projesi uzun yıllardır sözü edildiği halde bir arpa boyu yol alınmadığı görülmektedir Hızlı Tren  geçiş güzergahları belli olmasına rağmen neden hala yapılmamıştır? Ülkemizin Ekonomik olarak zor süreçlerden geçtiği, Petrol fiyatlarına sürekli ZAM geldiği ve toplu taşımanın her geçen gün öneminin artarak devam ettiği bilinmekte olsa da bir kez daha elzem olduğu günümüzde yıllardır AK Parti Hükümetlerinin  Ulaştırma Bakanlarının söz verip, ama bir türlü gerçekleştiremediği Ankara’dan -Burdur-Antalya YÜKSEK HIZLI TREN yolu projesi neden başlatılamamıştır? Ne zaman gerçekleştirilecektir? İKİNCİ sorum ise yine AK Parti ULAŞTIRMA BAKANLARI'NIN ve BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ'NİN HER SEÇİM ÖNCESİ VAAT EDİP yapımı yılan hikayesine dönen Bucaklı Hemşerilerimiz için Antalya'ya ulaşımda ehemmiyeti olan gerek zaman gerekse Akaryakıt Tasarrufu sağlayacak ÇUBUKBELİ TÜNELİ'NİN akıbeti NE OLMUŞTUR? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 02.02.2017 tarihinde yaptığı basın açıklamasında 2019 yılında tünelin tamamlanarak hizmete açılacağı, BURDUR-BUCAK-ANTALYA arası ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağı'nın müjdesini verdiği proje bitim tarihinden bugüne kadar 3 yıl geçmesine rağmen tünelin hala hizmete geçmediğini görüyoruz. 1- ÜÇ yıl evvel hizmete açılmış olacağı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Müjde olarak verilen ÇUBUKBELİ TÜNELİ inşaatı ne zaman bitecek ve TÜNEL ne zaman AÇILACAKTIR? 2- İnşaat uzun yıllardır durdurulmuş şantiye kapatılmıştır.Bunun sebebi nedir? 3- Tünel ve Proje kapsamındaki yol projeleri ne zaman tamamlanıp Hemşehrilerimiz ve Vatandaşlarımızın kullanımına açılacaktır?
Bakanım Öncelikle Ankara-Burdur-Antalya Yüksek Hızlı Tren yolu projesi uzun yıllardan beri geçiş güzergahları belli olmasına rağmen neden hala yapılmamıştır?

Burdur Bucak İlçesi İyi Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Öncelikle Şahsım İYİ Parti Teşkilatımız ve Bucak halkı adına  hoş geldiniz diyorum. Bakan’a  cevaplaması için iki sorum olacaktır;

 Ulaştır8ma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması için Öncelikle Ankara-Burdur-Antalya Yüksek Hızlı Tren yolu projesi uzun yıllardır sözü edildiği halde bir arpa boyu yol alınmadığı görülmektedir Hızlı Tren  geçiş güzergahları belli olmasına rağmen neden hala yapılmamıştır?

Ülkemizin Ekonomik olarak zor süreçlerden geçtiği, Petrol fiyatlarına sürekli ZAM geldiği ve toplu taşımanın her geçen gün öneminin artarak devam ettiği bilinmekte olsa da bir kez daha elzem olduğu günümüzde yıllardır AK Parti Hükümetlerinin  Ulaştırma Bakanlarının söz verip, ama bir türlü gerçekleştiremediği Ankara’dan -Burdur-Antalya YÜKSEK HIZLI TREN yolu projesi neden başlatılamamıştır? Ne zaman gerçekleştirilecektir?

İKİNCİ sorum ise yine AK Parti ULAŞTIRMA BAKANLARI'NIN ve BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ'NİN HER SEÇİM ÖNCESİ VAAT EDİP yapımı yılan hikayesine dönen Bucaklı Hemşerilerimiz için Antalya'ya ulaşımda ehemmiyeti olan gerek zaman gerekse Akaryakıt Tasarrufu sağlayacak ÇUBUKBELİ TÜNELİ'NİN akıbeti NE OLMUŞTUR? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 02.02.2017 tarihinde yaptığı basın açıklamasında 2019 yılında tünelin tamamlanarak hizmete açılacağı, BURDUR-BUCAK-ANTALYA arası ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağı'nın müjdesini verdiği proje bitim tarihinden bugüne kadar 3 yıl geçmesine rağmen tünelin hala hizmete geçmediğini görüyoruz.

1- ÜÇ yıl evvel hizmete açılmış olacağı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Müjde olarak verilen ÇUBUKBELİ TÜNELİ inşaatı ne zaman bitecek ve TÜNEL ne zaman AÇILACAKTIR?

2- İnşaat uzun yıllardır durdurulmuş şantiye kapatılmıştır.Bunun sebebi nedir?

3- Tünel ve Proje kapsamındaki yol projeleri ne zaman tamamlanıp Hemşehrilerimiz ve Vatandaşlarımızın kullanımına açılacaktır?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.