ÜLKE UÇURUMUN KENARINA GELDİ “UYAN DSP”

SİYASET 17.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4301+ kez okundu.
 

ÜLKE UÇURUMUN KENARINA GELDİ “UYAN DSP”

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, Ülke her geçen gün kan kaybetmektedir. Ama maalesef ülkedeki kötü gidişe çare bulma yerine iktidar ve muhalefet “İt dalaşı” ile gün geçirmektedir.
   Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Ankara da istişarelerde bulunmak ve gelişmeleri Genel Merkez yetkililerinden dinleyerek DSP tabanına aktarmak için gittiğini belirtti. DSP ilk kez taze kan devşirdiğini ve yıllardan bu yana uyuyan anlayışın filizlendiğini ifade etti. Partiye yeni katılanların verdiği güç filizlenen Demokratik Sol anlayışın sinyallerini yeniden vermeye başlamıştır. Ülkenin karşı karşıya bulunduğu sorunlardan bunalan vatandaşlarımız ile DSP’ye gönül veren sevgili kardeşlerim. Her karanlığın ardından doğan güneş gibi ülkenin her karesine yeniden umut aşılamanın sancılarını yaşamaktadır. Son günlerde iktidarın trolleri ve bir takım siyasi odaklar geçmişte partimizin kapısını dahi bilmeyenler hemen Partimizin tartışılmaz lideri merhum Bülent Ecevit üzerinden sunice bizleri ve değişmez politikalarımızı yıpratma gayretine girişmişlerdir. Demokratik Sol Parti teşkilatlarının ve Genel merkezimiz yöneticilerinin DSP’yi çekemeyenlere birkaç sözü var daha dün Demokratik Sol parti politikaları ile vatandaş yığınlarının ayağına gittiklerini çabuk unutmuş görünüyorlar. Hatta karalama kampanyasına girişmelerine söyleyecek söz bulamıyorum bu konuda söyleyeceğim tek söz herkes kendi işiyle uğraşsın DSP Demokratik Sol Anlayışı ile yeniden bu halkın umudu haline gelecektir. Ülkenin bu kaos ve karanlık ortamdan çıkması için hangi projeleri devreye sokacağını bilir. DSP dün olduğu gibi bu günde yarında halkının yanında olmaya devam edecektir. DSP saflarına katılan DSP onurunu yaşayanlar DSP saflarına taze kan pompalamak için Genel Merkez teşkilatının saflarındaki yerine almaya devam etmektedir. Partililerimizin ve halkımızın şişirme dedikodulara inanmamaları gerektiğini belirten genel merkez yetkilileri şu anda hiç kimse ile ittifakın olmadığını olduğu zaman partililerimizin ve halkımızın bilgisine mutlaka sunulacağını dile getirdiler  
Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, Ülke her geçen gün kan kaybetmektedir. Ama maalesef ülkedeki kötü gidişe çare bulma yerine iktidar ve muhalefet “İt dalaşı” ile gün geçirmektedir.

   Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Ankara da istişarelerde bulunmak ve gelişmeleri Genel Merkez yetkililerinden dinleyerek DSP tabanına aktarmak için gittiğini belirtti. DSP ilk kez taze kan devşirdiğini ve yıllardan bu yana uyuyan anlayışın filizlendiğini ifade etti. Partiye yeni katılanların verdiği güç filizlenen Demokratik Sol anlayışın sinyallerini yeniden vermeye başlamıştır.

Ülkenin karşı karşıya bulunduğu sorunlardan bunalan vatandaşlarımız ile DSP’ye gönül veren sevgili kardeşlerim. Her karanlığın ardından doğan güneş gibi ülkenin her karesine yeniden umut aşılamanın sancılarını yaşamaktadır. Son günlerde iktidarın trolleri ve bir takım siyasi odaklar geçmişte partimizin kapısını dahi bilmeyenler hemen Partimizin tartışılmaz lideri merhum Bülent Ecevit üzerinden sunice bizleri ve değişmez politikalarımızı yıpratma gayretine girişmişlerdir.

Demokratik Sol Parti teşkilatlarının ve Genel merkezimiz yöneticilerinin DSP’yi çekemeyenlere birkaç sözü var daha dün Demokratik Sol parti politikaları ile vatandaş yığınlarının ayağına gittiklerini çabuk unutmuş görünüyorlar. Hatta karalama kampanyasına girişmelerine söyleyecek söz bulamıyorum bu konuda söyleyeceğim tek söz herkes kendi işiyle uğraşsın DSP Demokratik Sol Anlayışı ile yeniden bu halkın umudu haline gelecektir.

Ülkenin bu kaos ve karanlık ortamdan çıkması için hangi projeleri devreye sokacağını bilir. DSP dün olduğu gibi bu günde yarında halkının yanında olmaya devam edecektir. DSP saflarına katılan DSP onurunu yaşayanlar DSP saflarına taze kan pompalamak için Genel Merkez teşkilatının saflarındaki yerine almaya devam etmektedir. Partililerimizin ve halkımızın şişirme dedikodulara inanmamaları gerektiğini belirten genel merkez yetkilileri şu anda hiç kimse ile ittifakın olmadığını olduğu zaman partililerimizin ve halkımızın bilgisine mutlaka sunulacağını dile getirdiler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.