“UMUDA KAPI AÇIYORUZ, HAYATA TUTUNUYORUZ” PROJESİNE TAM DESTEK

YAŞAM 10.05.2019 - 15:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3658+ kez okundu.
 

“UMUDA KAPI AÇIYORUZ, HAYATA TUTUNUYORUZ” PROJESİNE TAM DESTEK

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın öncülük ettiği “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine destek veriyoruz.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda Burdur Belediyesi olarak şehir merkezsinde çeşitli tedbirler aldıklarını belirterek, Türkiye, şiddeti her geçen gün artan madde bağımlılığı sorunu ile yoğun bir biçimde karşı karşıyadır. Özellikle 15-25 yaş arası genç nesil arasında yaygınlığı artan madde bağımlılığı sorununun çözümü için, Burdur Valimiz Hasan Şıldak tarafından başlatılan “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine tüm Burdurlu hemşerilerimiz tarafından sahip çıkılmalıdır. “Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi. Çocuklarımızı, gençlerimizi kazanmak, topluma ve kendilerine faydalı birer yetişkin olmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Uyuşturucu bağımlılarını topluma yeniden kazandırmalıyız. Toplumumuzu tehdit eden uyuşturucu kullanımından, gençlerimizi kurtarmak arzusundayız. Burdur Belediyesi olarak, parklarımızı ve sokaklarımızdaki aydınlatmaları arttırılarak daha güvenli hale getiriyoruz. Sorumluluğumuz kapsamında olan parklarımızda, istenmeyen durumların yaşanmasını engellemek ve çocuklarımızın huzur için eğlenmesini sağlamak adına parkımızda kamera sistemi takılarak, denemelerine başladık. Parklarımızın tamamını bu şekilde kameralarla izleyerek, art niyetlerin önüne geçeceğiz. “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine destek vermek için Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın öncülük ettiği “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine destek veriyoruz.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda Burdur Belediyesi olarak şehir merkezsinde çeşitli tedbirler aldıklarını belirterek, Türkiye, şiddeti her geçen gün artan madde bağımlılığı sorunu ile yoğun bir biçimde karşı karşıyadır. Özellikle 15-25 yaş arası genç nesil arasında yaygınlığı artan madde bağımlılığı sorununun çözümü için, Burdur Valimiz Hasan Şıldak tarafından başlatılan “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine tüm Burdurlu hemşerilerimiz tarafından sahip çıkılmalıdır. “Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

Çocuklarımızı, gençlerimizi kazanmak, topluma ve kendilerine faydalı birer yetişkin olmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Uyuşturucu bağımlılarını topluma yeniden kazandırmalıyız. Toplumumuzu tehdit eden uyuşturucu kullanımından, gençlerimizi kurtarmak arzusundayız.

Burdur Belediyesi olarak, parklarımızı ve sokaklarımızdaki aydınlatmaları arttırılarak daha güvenli hale getiriyoruz. Sorumluluğumuz kapsamında olan parklarımızda, istenmeyen durumların yaşanmasını engellemek ve çocuklarımızın huzur için eğlenmesini sağlamak adına parkımızda kamera sistemi takılarak, denemelerine başladık.

Parklarımızın tamamını bu şekilde kameralarla izleyerek, art niyetlerin önüne geçeceğiz. “Umuda kapı açıyoruz; Hayata tutunuyoruz” projesine destek vermek için Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.