ÜNLÜ İÇ MİMAR AHMET GÜNEŞ TARZIYLA GÜNDEM OLDU

YAŞAM 20.05.2022 - 14:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4620+ kez okundu.
 

ÜNLÜ İÇ MİMAR AHMET GÜNEŞ TARZIYLA GÜNDEM OLDU

Ünlü iç mimar Ahmet Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde tarzıyla kendinden söz ettirdi.
Ünlü iç mimar Ahmet Güneş 2022’de sadece ortaya koyduğu iç mimar zenginliği projeleriyle değil stiliyle de fark yaratmaya devam eden ünlü iç mimar Ahmet Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde tarzıyla kendinden söz ettirdi. Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde Birçok seçkin davetlinin katıldığı ödül töreninde Ünlü İç Mimar Ahmet Güneşte vardı. Dünya markalarını üstünde taşıyan ünlü iç mimar davette en dikkat çekenler arasındaydı. Ortaya koyduğu önemli projeleriyle adından söz ettirirken giyim tarzı ile de dikkatleri üzerinde topladı  
Ünlü iç mimar Ahmet Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde tarzıyla kendinden söz ettirdi.

Ünlü iç mimar Ahmet Güneş 2022’de sadece ortaya koyduğu iç mimar zenginliği projeleriyle değil stiliyle de fark yaratmaya devam eden ünlü iç mimar Ahmet Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde tarzıyla kendinden söz ettirdi.

Güneş katıldığı Klass Magazin ödül töreninde Birçok seçkin davetlinin katıldığı ödül töreninde Ünlü İç Mimar Ahmet Güneşte vardı.

Dünya markalarını üstünde taşıyan ünlü iç mimar davette en dikkat çekenler arasındaydı. Ortaya koyduğu önemli projeleriyle adından söz ettirirken giyim tarzı ile de dikkatleri üzerinde topladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.