ÜNLÜ TÜRK İŞLETMECİ DUBAİDE EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN KRALI OLDU

DÜNYA 20.05.2020 - 18:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4172+ kez okundu.
 

ÜNLÜ TÜRK İŞLETMECİ DUBAİDE EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN KRALI OLDU

Dubai, dünyanın en hızlı büyüyen yiyecek içecek ve eğlence endüstrisinden birine ev sahipliği yapıyor.
Mert Türkmen  27 yaşında olmasına rağmen Dubaide 7 yıldır bu endüstrinin önemli bir parçası. Mert Türkmen 27 yaşında olup İstanbul da doğup büyük meslek hayatına İstanbul’un unlu isletmecilerden olan babasi Fahrettin Türkmen ‘in bebekteki restaurantın da henüz 15 yaşındayken Yiyecek-içecek sektörüne ilk adımını attı..  Mert Türkmen 27 yaşında olmasına rağmen dünyanın en iyi restaurantların da calisip deneyim kazanmış birisi ve böylelikle Dubaide ismini çokça duyuran bir isletmeci. Mert Türkmen’in çalıştığı restaurantlar sırasıyla Cipriani (Istanbul-Bodrum-Abudhabi) Robertos Restaurant Dubai, Scalini ve en son olarak The Galliard Dubainin isletmeciliğini yapmakta.  Basarili Isletmeci, Küçük yaşlarda aile mesleği olan restaurantcılık da tanınmış olan Mert, mutfak sanatlarının ve kurumsal iş yaşamının bir karışımını içeren bir kariyer istediğini biliyordu. Şimdi rüya kariyeri gerçekleşti. Seyahat, moda ve yemek.  Eğlence sektörünü bir tiyatroya benzeten Mert Türkmen “Enerji satıyoruz. Kimse işinden çıkıp, enerjisi düşük, mutsuz, problemleri olan, borca batmış, sıkıntıya düşmüş çalışanın olduğu negatif bir isletmeye gitmez. Bu sektör, biraz tiyatro sahnesi gibidir. Tiyatroda da sahneye çıkmadan önce oyuncu, o günkü dertlerini, acısını, kederini bir kenarda bırakır ve rolünü oynar. Bu yüzden içinde bulunduğumuz sektörde bunun farkında olup isini askla ve severek yapan profesyonel personel ile çalışmak  çok önemlidir”.  
Dubai, dünyanın en hızlı büyüyen yiyecek içecek ve eğlence endüstrisinden birine ev sahipliği yapıyor.

Mert Türkmen  27 yaşında olmasına rağmen Dubaide 7 yıldır bu endüstrinin önemli bir parçası. Mert Türkmen 27 yaşında olup İstanbul da doğup büyük meslek hayatına İstanbul’un unlu isletmecilerden olan babasi Fahrettin Türkmen ‘in bebekteki restaurantın da henüz 15 yaşındayken Yiyecek-içecek sektörüne ilk adımını attı.. 

Mert Türkmen 27 yaşında olmasına rağmen dünyanın en iyi restaurantların da calisip deneyim kazanmış birisi ve böylelikle Dubaide ismini çokça duyuran bir isletmeci. Mert Türkmen’in çalıştığı restaurantlar sırasıyla Cipriani (Istanbul-Bodrum-Abudhabi) Robertos Restaurant Dubai, Scalini ve en son olarak The Galliard Dubainin isletmeciliğini yapmakta. 

Basarili Isletmeci, Küçük yaşlarda aile mesleği olan restaurantcılık da tanınmış olan Mert, mutfak sanatlarının ve kurumsal iş yaşamının bir karışımını içeren bir kariyer istediğini biliyordu. Şimdi rüya kariyeri gerçekleşti. Seyahat, moda ve yemek. 

Eğlence sektörünü bir tiyatroya benzeten Mert Türkmen “Enerji satıyoruz. Kimse işinden çıkıp, enerjisi düşük, mutsuz, problemleri olan, borca batmış, sıkıntıya düşmüş çalışanın olduğu negatif bir isletmeye gitmez. Bu sektör, biraz tiyatro sahnesi gibidir. Tiyatroda da sahneye çıkmadan önce oyuncu, o günkü dertlerini, acısını, kederini bir kenarda bırakır ve rolünü oynar. Bu yüzden içinde bulunduğumuz sektörde bunun farkında olup isini askla ve severek yapan profesyonel personel ile çalışmak  çok önemlidir”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.