UYUŞTURUCU MÜPTELASI PANSİYON ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

ASAYİŞ 10.06.2019 - 16:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3634+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU MÜPTELASI PANSİYON ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Burdur il merkezinde bulunan B:B:T. İsimli şahsın kaldığı pansiyon odasında bulunmasının ardından Devlet Hastanesine intikal ettirildi ve yapılan tetkik neticesinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada 08.06.2019 günü saat 15.15 sıralarında İlimiz merkezinde bulunan bir pansiyondan Burdur Devlet Hastanesine intikal ettirilen ve hayatını kaybettiği anlaşılan B.B.T. isimli şahsın odasında yapılan aramada, uyuşturucu madde öğütmek için kullanılan 1 adet metal aparat ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan 1 adet düzenek ele geçirilmiştir. Yapılan çalışmada; uyuşturucu maddeyi maktule, B.Ş. isimli şahsın temin ettiği tespit edilmiştir. Maktul ile aynı ikamette kalan B.Ş. isimli şahsın odasında da 08.06.2019 günü yapılan aramada, 3 adet kenevir tohumu, uyuşturucu öğütmek için kullanılan 1 adet metal aparat, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 1 adet düzenek, sarma kağıdı ile 2,5 litre etil alkol, alkollü içki olduğu değerlendirilen 4 kg sıvı madde ve alkollü içkilere aroma vermek amacıyla kullanılan 16 şişe sıvı madde ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili B.Ş. isimli şahıs hakkında 4733 sayılı kanuna muhalefet (sahte alkollü içki) ve TCK 188. Maddesi “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçları kapsamında tahkikat başlanılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde B.Ş. isimli şüpheli şahıs 10.06.2019 tarihinde İl merkezinde yakalanmış ve C.Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır. Maktulün kesin ölüm sebebi ise otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak olup, olayın meydana geldiği ve ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen pansiyonla ilgili olarak gerekli yasal işlemler, ilgili kurumların koordinesinde yapılmaktadır.  
Burdur il merkezinde bulunan B:B:T. İsimli şahsın kaldığı pansiyon odasında bulunmasının ardından Devlet Hastanesine intikal ettirildi ve yapılan tetkik neticesinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada 08.06.2019 günü saat 15.15 sıralarında İlimiz merkezinde bulunan bir pansiyondan Burdur Devlet Hastanesine intikal ettirilen ve hayatını kaybettiği anlaşılan B.B.T. isimli şahsın odasında yapılan aramada, uyuşturucu madde öğütmek için kullanılan 1 adet metal aparat ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan 1 adet düzenek ele geçirilmiştir.

Yapılan çalışmada; uyuşturucu maddeyi maktule, B.Ş. isimli şahsın temin ettiği tespit edilmiştir. Maktul ile aynı ikamette kalan B.Ş. isimli şahsın odasında da 08.06.2019 günü yapılan aramada, 3 adet kenevir tohumu, uyuşturucu öğütmek için kullanılan 1 adet metal aparat, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 1 adet düzenek, sarma kağıdı ile 2,5 litre etil alkol, alkollü içki olduğu değerlendirilen 4 kg sıvı madde ve alkollü içkilere aroma vermek amacıyla kullanılan 16 şişe sıvı madde ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili B.Ş. isimli şahıs hakkında 4733 sayılı kanuna muhalefet (sahte alkollü içki) ve TCK 188. Maddesi “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçları kapsamında tahkikat başlanılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde B.Ş. isimli şüpheli şahıs 10.06.2019 tarihinde İl merkezinde yakalanmış ve C.Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

Maktulün kesin ölüm sebebi ise otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak olup, olayın meydana geldiği ve ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen pansiyonla ilgili olarak gerekli yasal işlemler, ilgili kurumların koordinesinde yapılmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.