VALİ HASAN ŞILDAK’IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 23.07.2019 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4054+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

Başta İlimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere, bütün basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Basın, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlayan, vatandaşla kamu arasındaki bilgi akışını sağlayarak önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir kamu hizmetini yerine getiren gelişmiş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir. Toplumun geniş kesimlerine ulaşılması noktasında, önemli bir kamusal güç olarak kabul edilen basının, hiç şüphesiz özgür, tarafsız, toplumsal duyarlılığı ve Ülke menfaatlerini gözeten bir anlayışla, sorumlu yayımcılık ilkesiyle hizmet etmesi büyük önem taşımaktadır. Bu duygularla büyük bir özveriyle, mesai mefhumu gözetmeksizin,  gecesini gündüzüne katarak çalışan, en yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu,  huzurlu yarınlar diliyorum.
Başta İlimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere, bütün basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Basın, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlayan, vatandaşla kamu arasındaki bilgi akışını sağlayarak önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir kamu hizmetini yerine getiren gelişmiş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir.

Toplumun geniş kesimlerine ulaşılması noktasında, önemli bir kamusal güç olarak kabul edilen basının, hiç şüphesiz özgür, tarafsız, toplumsal duyarlılığı ve Ülke menfaatlerini gözeten bir anlayışla, sorumlu yayımcılık ilkesiyle hizmet etmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu duygularla büyük bir özveriyle, mesai mefhumu gözetmeksizin,  gecesini gündüzüne katarak çalışan, en yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu,  huzurlu yarınlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.