VALİ HASAN ŞILDAK BABALAR GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

YAŞAM 16.06.2018 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4111+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK BABALAR GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Güçlü aile yapımızın temelini oluşturan, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere yol gösteren, güç katan, güven veren Babalarımızın bu özel gününü kutluyorum.
Karşılıksız sevgileriyle her zaman Ailesinin mutluluğu ve huzuru için, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışan, sorumluluklarını yerine getirmeye gayret gösteren Babalarımıza olan sevgi, saygı ve ilgimizi sadece özel günlerle sınırlı bırakmamalıyız.  Unutmayalım ki, onlar yaşamları boyunca Ailesini korumak ve kollamak, çocuklarını en iyi şekilde hayata hazırlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermişlerdir. Bizlerin de yapması gereken, onların beklentilerini göz ardı etmeyerek, her fırsatta yanlarında olduğumuzu htirmektir.  Bu duygu ve düşüncelerle bütün babaların Babalar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar diliyorum.  
Güçlü aile yapımızın temelini oluşturan, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere yol gösteren, güç katan, güven veren Babalarımızın bu özel gününü kutluyorum.

Karşılıksız sevgileriyle her zaman Ailesinin mutluluğu ve huzuru için, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışan, sorumluluklarını yerine getirmeye gayret gösteren Babalarımıza olan sevgi, saygı ve ilgimizi sadece özel günlerle sınırlı bırakmamalıyız. 

Unutmayalım ki, onlar yaşamları boyunca Ailesini korumak ve kollamak, çocuklarını en iyi şekilde hayata hazırlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermişlerdir. Bizlerin de yapması gereken, onların beklentilerini göz ardı etmeyerek, her fırsatta yanlarında olduğumuzu htirmektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün babaların Babalar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.