VALİ HASAN ŞILDAK ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

GÜNDEM 20.08.2018 - 14:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4669+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kurban bayramına 1 gün kala çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Burdur valisi ve protokol üyeleri ilk olarak “Şehitlikte” bir araya gelerek Şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.
Kurban bayramı ziyaretlerine 1. Gün önce başlayan Burdur valisi ve Protokol üyeleri “Şehit” Mezarlarına karanfil bıraktılar. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kuran tilavetinin ardından şehitlikten ayrılan protokol üyeleri sırasıyla Burdur Devlet Hastanesi, Berberoğlu Vakfına ait belediye bünyesinde faaliyet gösteren Huzur evindeki yaşlıların da ziyaret edilmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evine ziyarette bulundular.    Merkeze bağlı köylerde aileleri bulunan üç “ şehit ailesine de ziyaretler gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, ve eşleri ile birlikte protokol üyeleri Arife günü ziyaretlerini tamamladılar. Ziyaretlerinde duygulu anlar yaşayan Vali Hasan Şıldak kadın erkek bütün yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladı. Huzur evinde bulunan yaşlılara kendisinden talepleri olup olmadığını sordu. Sağlık şartları konusunda çeşitli sorular sordu.   Şehit aileleri konusundaki hassasiyetlerini dile getiren Vali Hasan Şıldak, ülkemiz büyük sorunlarla boğuşmaktadır ne yazık ki dostlarımızın bize olan bağlılıklarının yanı sıra düşmanlarımızın da bize olan kindarlığı yeniden su yüzüne çıktı. Bu nedenle millet olarak bize güç veren değerlerimize sahip çıkmak zorundayız dedi.    
Kurban bayramına 1 gün kala çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Burdur valisi ve protokol üyeleri ilk olarak “Şehitlikte” bir araya gelerek Şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.

Kurban bayramı ziyaretlerine 1. Gün önce başlayan Burdur valisi ve Protokol üyeleri “Şehit” Mezarlarına karanfil bıraktılar. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kuran tilavetinin ardından şehitlikten ayrılan protokol üyeleri sırasıyla Burdur Devlet Hastanesi, Berberoğlu Vakfına ait belediye bünyesinde faaliyet gösteren Huzur evindeki yaşlıların da ziyaret edilmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evine ziyarette bulundular.  

 Merkeze bağlı köylerde aileleri bulunan üç “ şehit ailesine de ziyaretler gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, ve eşleri ile birlikte protokol üyeleri Arife günü ziyaretlerini tamamladılar. Ziyaretlerinde duygulu anlar yaşayan Vali Hasan Şıldak kadın erkek bütün yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladı. Huzur evinde bulunan yaşlılara kendisinden talepleri olup olmadığını sordu. Sağlık şartları konusunda çeşitli sorular sordu.  

Şehit aileleri konusundaki hassasiyetlerini dile getiren Vali Hasan Şıldak, ülkemiz büyük sorunlarla boğuşmaktadır ne yazık ki dostlarımızın bize olan bağlılıklarının yanı sıra düşmanlarımızın da bize olan kindarlığı yeniden su yüzüne çıktı. Bu nedenle millet olarak bize güç veren değerlerimize sahip çıkmak zorundayız dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.