VALİ HASAN ŞILDAK ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

YAŞAM 22.09.2019 - 09:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3944+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Esnaf ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak, Cumartesi günü Gazi Caddesi ve çevresinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Burdur valisi Hasan Şıldak zaman buldukça esnafların, günlük hayat içerisinde neler ile karşılaştıklarını sıkıntılarının neler olduğunun tespiti için ziyaretler yaptığını ifade etti. Burdur gazi caddesi üzerindeki esnafları dolaşırken aynı zamanda da halkın nabzını tutarak küçük ve orta ölçekli esnafın, ekonominin can damarları olduğunu belirterek, bir süre sohbet ettiği esnafların işleriyle ilgili bilgi alarak, hayırlı bereketli kazançlar diledi. Hizmet üreten en önemli meslek gruplarından olan Esnaflarımızın toplum için her gün alın teri döktüklerini belirten Vali Şıldak, herhangi bir sorunları, talepleri olması durumunda çözüm noktasında kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti. Dünyada ki ekonomik çalkantılar nedeni ile ülkemizdeki sektörlerin de etkilendiğini ancak Burdur esnafının kendi öz sermayesi ile ayakta kalmaya özen gösterdiğini ifade etti  
Esnaf ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak, Cumartesi günü Gazi Caddesi ve çevresinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Burdur valisi Hasan Şıldak zaman buldukça esnafların, günlük hayat içerisinde neler ile karşılaştıklarını sıkıntılarının neler olduğunun tespiti için ziyaretler yaptığını ifade etti. Burdur gazi caddesi üzerindeki esnafları dolaşırken aynı zamanda da halkın nabzını tutarak küçük ve orta ölçekli esnafın, ekonominin can damarları olduğunu belirterek, bir süre sohbet ettiği esnafların işleriyle ilgili bilgi alarak, hayırlı bereketli kazançlar diledi.

Hizmet üreten en önemli meslek gruplarından olan Esnaflarımızın toplum için her gün alın teri döktüklerini belirten Vali Şıldak, herhangi bir sorunları, talepleri olması durumunda çözüm noktasında kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti. Dünyada ki ekonomik çalkantılar nedeni ile ülkemizdeki sektörlerin de etkilendiğini ancak Burdur esnafının kendi öz sermayesi ile ayakta kalmaya özen gösterdiğini ifade etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.