VALİ HASAN ŞILDAK TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174 YILI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

ASAYİŞ 09.04.2019 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3576+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174 YILI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutluyorum
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174 yılı nedeniyle yayınladığı masajda; Köklü tarihi ile kurulduğu günden bu yana, dosta güven veren, düşmana korku salan Emniyet Teşkilatı, başta terör ve uyuşturucu ile mücadele olmak üzere, suç örgütleri ve kaçakçılıkla mücadelede ortaya koyduğu üstün gayret ve başarılar ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin geleceği için cansiperane bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.  Bu duygularla, Vatanı ve Milleti için canını feda etmekten çekinmeyen aziz Şehitlerimizi minnet ve rahmetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyor, Türk Polis Teşkilatının bu anlamlı gününde, bütün teşkilatımıza aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum.    
Milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutluyorum

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174 yılı nedeniyle yayınladığı masajda; Köklü tarihi ile kurulduğu günden bu yana, dosta güven veren, düşmana korku salan Emniyet Teşkilatı, başta terör ve uyuşturucu ile mücadele olmak üzere, suç örgütleri ve kaçakçılıkla mücadelede ortaya koyduğu üstün gayret ve başarılar ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin geleceği için cansiperane bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. 

Bu duygularla, Vatanı ve Milleti için canını feda etmekten çekinmeyen aziz Şehitlerimizi minnet ve rahmetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyor, Türk Polis Teşkilatının bu anlamlı gününde, bütün teşkilatımıza aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.