VALİ HASAN ŞILDAK VE EŞİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNİ PAŞLAŞTI

GÜNDEM 14.06.2019 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4703+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK VE EŞİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNİ PAŞLAŞTI

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 2018- 2019 öğretim yılı sonu nedeniyle Kayış ve Çine köylerinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldılar.
2018-2019 eğitim öğretim döneminin bugün itibariyle sona ermesiyle birlikte, tüm yurtta olduğu gibi İlimiz genelinde de öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadılar.   Vali Şıldak, eşiyle birlikte Kayış ve Çine Köyü’nde katıldığı törenlerde çocuklarımızın karne sevinçlerini paylaştılar. Veliler, muhtarlar, Milli Eğitim ve okul yöneticileri, öğretmenler ve basın mensupları ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, karne alan bütün öğrencileri kutlayarak, sağlık ve huzur içinde mutlu tatiller dilediler.                       YENİ ÖEĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA BAŞARILAR DİLİYORUM Burdur valisi Hasan Şıldak, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin bugün sonuna geldik. Hayırlısı ile ilimizde de çok verimli geçen bir de eğitim dönemini tamamlamış oluyoruz. Bugün bizde iki şirin köyümüzde karne dağıtım törenlerine katılarak çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin heyecanına ortak olmak istedik. Önce Kayış Köyümüzde orada eğitime açık olan ilkokulumuzda, ortaokulumuz da çocuklarımızla buluştuk, karnelerini verdik. Şimdide ilimizin çok şirin köyü Çine’deyiz. Çine köyümüzde velilerimizle birlikte, öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımızın karnelerini verdik. Yarıyıl tatili eğitim öğretim döneminde iki köyümüzde karne dağıtım törenine katılmıştık. Köylerimizde de çok istekli gayretli kadrolarımızla, gerek yöneticilerimiz gerek öğretmenlerimizin çok gayretli çalışmaları ile çok üst seviyede eğitim faaliyeti yürütülüyor. Bunu görmekten, bu heyecanı yaşamaktan büyük mutluluk duydum. Bugün iki okulumuzdaki eğitim kadromuzda yine son derece başarı istekli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Zaten okullarımıza girdiğimizde, okullarımızın tertip düzeni oradaki çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bize her şeyi anlatıyor. Bu vesileyle çok mutlu olduk.                  TOPLAM 43 BİN ÖĞRENCİMİZ KARNE SEVİNCİ YAŞADI İlimizde toplam 255 okulumuzda, 5 bin 83 öğretmenimizle, yaklaşık 43 bin öğrencimiz bugün karnelerini almış oldular. İlk ve orta öğretimdeki bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz. Velilerimize hayırlı olsun diyoruz. Öğrencilerimize dinlenecekleri, kendilerini yeni eğitim dönemine hazırlayacakları sağlıklı bir yaz tatili temenni ediyorum ve inanıyorum ki elimizdeki imkanlarla bunu sonuna kadar kullanarak önümüzdeki yıl ki eğitim sezonumuza çok daha iyi hazırlanacağız.   Yine başarılı daha başarılı bir sezonu Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde bütün eğitim kadromuzla gerçekleştireceğiz. Burdur eğitimde başarılı bir il, bu başarıyı daha üst seviyelere taşımakta bizim görevimiz ve her şeyden önemlisi velilerimizin çok büyük desteği ilgisi alakası var. Velilerimiz bu desteği sürdürdükçe okul aile birliklerimiz destek oldukça okul yönetimlerimizde o enerjiyi bütün öğretmenlerimize yaydıkça biz çok daha iyi hedefleri ileri hedefleri düşünüyoruz” dedi.  
Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 2018- 2019 öğretim yılı sonu nedeniyle Kayış ve Çine köylerinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldılar.

2018-2019 eğitim öğretim döneminin bugün itibariyle sona ermesiyle birlikte, tüm yurtta olduğu gibi İlimiz genelinde de öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadılar.  

Vali Şıldak, eşiyle birlikte Kayış ve Çine Köyü’nde katıldığı törenlerde çocuklarımızın karne sevinçlerini paylaştılar. Veliler, muhtarlar, Milli Eğitim ve okul yöneticileri, öğretmenler ve basın mensupları ile birlikte öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, karne alan bütün öğrencileri kutlayarak, sağlık ve huzur içinde mutlu tatiller dilediler.  

                    YENİ ÖEĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA BAŞARILAR DİLİYORUM

Burdur valisi Hasan Şıldak, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin bugün sonuna geldik. Hayırlısı ile ilimizde de çok verimli geçen bir de eğitim dönemini tamamlamış oluyoruz. Bugün bizde iki şirin köyümüzde karne dağıtım törenlerine katılarak çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin heyecanına ortak olmak istedik. Önce Kayış Köyümüzde orada eğitime açık olan ilkokulumuzda, ortaokulumuz da çocuklarımızla buluştuk, karnelerini verdik. Şimdide ilimizin çok şirin köyü Çine’deyiz. Çine köyümüzde velilerimizle birlikte, öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımızın karnelerini verdik. Yarıyıl tatili eğitim öğretim döneminde iki köyümüzde karne dağıtım törenine katılmıştık. Köylerimizde de çok istekli gayretli kadrolarımızla, gerek yöneticilerimiz gerek öğretmenlerimizin çok gayretli çalışmaları ile çok üst seviyede eğitim faaliyeti yürütülüyor. Bunu görmekten, bu heyecanı yaşamaktan büyük mutluluk duydum. Bugün iki okulumuzdaki eğitim kadromuzda yine son derece başarı istekli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Zaten okullarımıza girdiğimizde, okullarımızın tertip düzeni oradaki çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bize her şeyi anlatıyor. Bu vesileyle çok mutlu olduk.

                 TOPLAM 43 BİN ÖĞRENCİMİZ KARNE SEVİNCİ YAŞADI

İlimizde toplam 255 okulumuzda, 5 bin 83 öğretmenimizle, yaklaşık 43 bin öğrencimiz bugün karnelerini almış oldular. İlk ve orta öğretimdeki bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz. Velilerimize hayırlı olsun diyoruz. Öğrencilerimize dinlenecekleri, kendilerini yeni eğitim dönemine hazırlayacakları sağlıklı bir yaz tatili temenni ediyorum ve inanıyorum ki elimizdeki imkanlarla bunu sonuna kadar kullanarak önümüzdeki yıl ki eğitim sezonumuza çok daha iyi hazırlanacağız.  

Yine başarılı daha başarılı bir sezonu Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde bütün eğitim kadromuzla gerçekleştireceğiz. Burdur eğitimde başarılı bir il, bu başarıyı daha üst seviyelere taşımakta bizim görevimiz ve her şeyden önemlisi velilerimizin çok büyük desteği ilgisi alakası var. Velilerimiz bu desteği sürdürdükçe okul aile birliklerimiz destek oldukça okul yönetimlerimizde o enerjiyi bütün öğretmenlerimize yaydıkça biz çok daha iyi hedefleri ileri hedefleri düşünüyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.