VALİ İLKÖĞRETİM HAFTASI NEDENİYLE OKULLARI ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 13.09.2019 - 17:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3437+ kez okundu.
 

VALİ İLKÖĞRETİM HAFTASI NEDENİYLE OKULLARI ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Şehit Akif Altay Ortaokulu ve Gazi İlkokuluna ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.
Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Vali Hasan Şıldak, Şehit Akif Altay Ortaokulu ve Gazi İlkokuluna ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında öğretmelerle toplantı yapan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılından beklentileri paylaşarak, başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Bir eğitim şehri olan Burdur’da eğitimin birinci öncelikleri olduğunu ve bu eğitim yılının daha başarılı geçmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade ederek, öğrencilerden derslerine sıkı bir şekilde sarılmalarını istedi. Ziyaretinin devamında okul bahçesinde beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle de sohbet eden Vali Hasan Şıldak, ziyaretin ardından okuldan ayrıldı.  
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Şehit Akif Altay Ortaokulu ve Gazi İlkokuluna ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Vali Hasan Şıldak, Şehit Akif Altay Ortaokulu ve Gazi İlkokuluna ziyarette bulundu.

Ziyareti sırasında öğretmelerle toplantı yapan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Hasan Şıldak, yeni eğitim öğretim yılından beklentileri paylaşarak, başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Bir eğitim şehri olan Burdur’da eğitimin birinci öncelikleri olduğunu ve bu eğitim yılının daha başarılı geçmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade ederek, öğrencilerden derslerine sıkı bir şekilde sarılmalarını istedi.

Ziyaretinin devamında okul bahçesinde beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle de sohbet eden Vali Hasan Şıldak, ziyaretin ardından okuldan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.