VALİ ŞILDAK ŞEHİT AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU

YAŞAM 17.06.2018 - 13:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4299+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK ŞEHİT AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Şehit Göksel Tokat’ın torunu Mehmet Ali’nin sünnet düğününe katıldılar.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, yoğun bayram mesaisine rağmen Geçtiğimiz günlerde makamında kabul ettiği Şehidimizin Babası Mehmet Ali Tokat’ın düğün davetini kırmadan davetine icabet etme sözü veren Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak’ı da yanına alarak Şehit Ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.  Sünnet düğünü Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Burdur Merkeze bağlı Güneyyayla Köyünde yapıldı.  Katıldığı düğünde Şehidimizin Ailesine hayırlı olsun dileklerini ileten Valimiz ve Hanımefendi, daha nice mutlu günlerini ailecek bir arada yaşamalarını dileyerek, küçük Mehmet Ali’yi tebrik ettiler.  Vali Hasan Şıldak ile eşi Fatma Nur Şıldak,ve Hanımefendi’ye düğünlerine geldikleri için teşekkür eden Tokat Ailesi,  Vali Hasan Şıldak ile eşi Hanımefendi Fatma Nur Şıldak, memnuniyetlerini ifade ettiler.   Bir süre Şehidimizin Ailesi ve düğüne katılan vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulan Burdur Valisi Hasan Şıldak ve eşi katıldığı düğünün ardından Güneyyala'dan ayrıldı.  
Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Şehit Göksel Tokat’ın torunu Mehmet Ali’nin sünnet düğününe katıldılar.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, yoğun bayram mesaisine rağmen Geçtiğimiz günlerde makamında kabul ettiği Şehidimizin Babası Mehmet Ali Tokat’ın düğün davetini kırmadan davetine icabet etme sözü veren Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak’ı da yanına alarak Şehit Ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Sünnet düğünü Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Burdur Merkeze bağlı Güneyyayla Köyünde yapıldı. 

Katıldığı düğünde Şehidimizin Ailesine hayırlı olsun dileklerini ileten Valimiz ve Hanımefendi, daha nice mutlu günlerini ailecek bir arada yaşamalarını dileyerek, küçük Mehmet Ali’yi tebrik ettiler. 

Vali Hasan Şıldak ile eşi Fatma Nur Şıldak,ve Hanımefendi’ye düğünlerine geldikleri için teşekkür eden Tokat Ailesi,  Vali Hasan Şıldak ile eşi Hanımefendi Fatma Nur Şıldak, memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

Bir süre Şehidimizin Ailesi ve düğüne katılan vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulan Burdur Valisi Hasan Şıldak ve eşi katıldığı düğünün ardından Güneyyala'dan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.