VALİ YILMAZ, GENÇLİK HAFTASI SERGİSİNİ AÇTI.

KÜLTÜR 15.05.2017 - 12:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4481+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ, GENÇLİK HAFTASI SERGİSİNİ AÇTI.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen El Sanatları Atölyesi Sergi Açılışına katıldı.
Burdur da Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan programlar, bugün düzenlenen sergi açılışı ve çeşitli etkinliklerle başladı.    Hafta kapsamında İl Özel İdaresi Sergi Salonunda Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen serginin açılışına katılan Vali Yılmaz, Ebru, Hat Sanatı, Kilim, Dokuma ve Rölyef alanında el sanatlarından oluşan sergiyi gezerek, Usta Öğretici Zehra Özkan'dan kursiyerlerin yaptığı eserler hakkında bilgiler aldı.    Sergi Açılışına Vali Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Belediye Başkanı Yardımcısı Serdar Başgül, daire müdürleri, kursiyerler  ve öğrenciler katıldı.    Sergi Açılışının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından Vali Yılmaz'ın makam fotoğrafı kullanılarak yapılan üç boyutlu rölyef tablo’yu kendisine takdim etti.    Sergiyi gezerek incelemelerde bulunduktan sonra sergi anı defterine duygu ve düşüncelerini aktaran Vali Yılmaz; “Gençlik Haftası münasebetiyle açılışını yaptığımız serginin, geleneksel el sanatlarımızın yine gençlik merkezlerimizde gençlerimiz tarafından yaşatılması bizlerin geleceğe güvenle bakmasına vesile olmuştur. Çok güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum.   
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen El Sanatları Atölyesi Sergi Açılışına katıldı.

Burdur da Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan programlar, bugün düzenlenen sergi açılışı ve çeşitli etkinliklerle başladı. 

 

Hafta kapsamında İl Özel İdaresi Sergi Salonunda Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen serginin açılışına katılan Vali Yılmaz, Ebru, Hat Sanatı, Kilim, Dokuma ve Rölyef alanında el sanatlarından oluşan sergiyi gezerek, Usta Öğretici Zehra Özkan'dan kursiyerlerin yaptığı eserler hakkında bilgiler aldı. 

 

Sergi Açılışına Vali Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Belediye Başkanı Yardımcısı Serdar Başgül, daire müdürleri, kursiyerler  ve öğrenciler katıldı. 

 

Sergi Açılışının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından Vali Yılmaz'ın makam fotoğrafı kullanılarak yapılan üç boyutlu rölyef tablo’yu kendisine takdim etti. 

 

Sergiyi gezerek incelemelerde bulunduktan sonra sergi anı defterine duygu ve düşüncelerini aktaran Vali Yılmaz; “Gençlik Haftası münasebetiyle açılışını yaptığımız serginin, geleneksel el sanatlarımızın yine gençlik merkezlerimizde gençlerimiz tarafından yaşatılması bizlerin geleceğe güvenle bakmasına vesile olmuştur. Çok güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçenleri tebrik ediyorum. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.