VALİ YILMAZ VATANDAŞ İLE İFTARA KATILDI

YAŞAM 14.06.2017 - 01:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4115+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ VATANDAŞ İLE İFTARA KATILDI

Vali Şerif Yılmaz Çavdır İlçesi ziyaretinin son bölümünde vatandaşlarla bir araya geldi, Avcılar, Atıcılar ve Av Hayvanlarını Koruma Derneğinin iftarına katıldı.
Çavdır’da katıldığı toplantılar ve incelemelerinin ardından İftar programına katılan Vali Yılmaz, iftarın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.     Vali Yılmaz’a, Kaymakam Abdullah Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, İl Müdürleri eşlik etti.     Açılan oruçların ardından, İl Müftüsü Hıdır Bayrak dua yaptı. İftarın sonunda Çavdır Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Özcan Çakır ve Kaymakam Şahin Vali Yılmaz’a hediye takdiminde bulundular.     İlçe ziyaretinin son bölümünde katıldığı iftar öncesi ve sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yılmaz, Çavdırlıların sıkıntı ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.    
Vali Şerif Yılmaz Çavdır İlçesi ziyaretinin son bölümünde vatandaşlarla bir araya geldi, Avcılar, Atıcılar ve Av Hayvanlarını Koruma Derneğinin iftarına katıldı.

Çavdır’da katıldığı toplantılar ve incelemelerinin ardından İftar programına katılan Vali Yılmaz, iftarın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Vali Yılmaz’a, Kaymakam Abdullah Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, İl Müdürleri eşlik etti.

 

 

Açılan oruçların ardından, İl Müftüsü Hıdır Bayrak dua yaptı. İftarın sonunda Çavdır Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Özcan Çakır ve Kaymakam Şahin Vali Yılmaz’a hediye takdiminde bulundular.

 

 

İlçe ziyaretinin son bölümünde katıldığı iftar öncesi ve sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yılmaz, Çavdırlıların sıkıntı ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.