YAĞIŞLAR ÖNCESİ MAZGALLAR TEMİZLENİYOR

DİĞER 02.02.2022 - 10:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4359+ kez okundu.
 

YAĞIŞLAR ÖNCESİ MAZGALLAR TEMİZLENİYOR

Burdur Belediyesi ekipleri, bu hafta etkili olması beklenen kuvvetli yağmur öncesi şehir merkezinde bulunan mazgalları temizliyor.
 Başkan Ercengiz; vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması yollarda ve cadde ve sokaklarda olumsuz koşullara neden olunmaması için  “Ekiplerimiz yoğun kar yağışı sonrasında meydana gelebilecek ani aşırı yağışlara karşı mazgal ve yağmursuyu hatlarında geniş çaplı çalışmaya başladı. Belediye ekiplerimiz tarafından mazgal demirleri kaldırılarak içerisinde biriken ve su baskınlarına neden olabilecek artıkları topluyorlar. Yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilmiş olacak. Yapılan mazgal temizliklerinin, yağış sonrası yollarda su birikimine ve taşkınlara sebebiyet vermemesi için çalışmalarımız düzenli olarak sürdüreceğiz” dedi.  
Burdur Belediyesi ekipleri, bu hafta etkili olması beklenen kuvvetli yağmur öncesi şehir merkezinde bulunan mazgalları temizliyor.

 Başkan Ercengiz; vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması yollarda ve cadde ve sokaklarda olumsuz koşullara neden olunmaması için  “Ekiplerimiz yoğun kar yağışı sonrasında meydana gelebilecek ani aşırı yağışlara karşı mazgal ve yağmursuyu hatlarında geniş çaplı çalışmaya başladı.

Belediye ekiplerimiz tarafından mazgal demirleri kaldırılarak içerisinde biriken ve su baskınlarına neden olabilecek artıkları topluyorlar. Yapılan çalışmalar ile yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilmiş olacak. Yapılan mazgal temizliklerinin, yağış sonrası yollarda su birikimine ve taşkınlara sebebiyet vermemesi için çalışmalarımız düzenli olarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.