YANGINLARA İLK MÜDAHALE ARTIK DAHA HIZLI 'ROTFİRE' CİHAZI İLE OLACAK'

GÜNDEM 25.08.2021 - 16:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3990+ kez okundu.
 

YANGINLARA İLK MÜDAHALE ARTIK DAHA HIZLI 'ROTFİRE' CİHAZI İLE OLACAK'

Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne alınan mikronize su ve köpük püskürtmeli yangına ilk müdahale sistemi olan 'rotfire' cihazının tanıtımı yapıldı.
Kendinden bağımsız motoru, su ve köpük tankları ile harici hiç bir güç kaynağına gereksinim duymadan 40 metre hortumu ve özel tabancası sayesinde tek bir personelle yangına hızlı ve etkili müdahale edilmesini sağlayan 'rotfire' cihazı Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne kazandırıldı. Cihazın tanıtımını, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy, Osman Tolunay, Ahmet Özcan, İsmail Başarır, Ahmet Gezmez, İsmail Baştaş, Yakup Gülcü, Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ile birlikte yaptı. İtfaiye Müdürlüğü envanterine katılan yeni yangın söndürme makinesi ile yangınlara daha hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edebileceklerini belirten Başkan Ünal, “İtfaiyemiz artık daha hızlı ve etkili. Ekipmanın takıldığı aracımız öncü bir ekip olarak yangına ilk müdahalede bulunacak. Bucak Belediyesi olarak attığımız her adım vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliğini korumak için. Ekipman az yer kapladığı için yangınlara daha hızlı ulaşım sağlanacak, yangında yüksek basınçla etkili müdahale sağlanacak. Dar sokaklar, şehir içi trafiği gibi yangına müdahaleyi geciktiren durumların önüne geçecek etkili bir ekipman. Kullanmak durumunda kalmamak dileklerimle, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.
Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne alınan mikronize su ve köpük püskürtmeli yangına ilk müdahale sistemi olan 'rotfire' cihazının tanıtımı yapıldı.

Kendinden bağımsız motoru, su ve köpük tankları ile harici hiç bir güç kaynağına gereksinim duymadan 40 metre hortumu ve özel tabancası sayesinde tek bir personelle yangına hızlı ve etkili müdahale edilmesini sağlayan 'rotfire' cihazı Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne kazandırıldı. Cihazın tanıtımını, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy, Osman Tolunay, Ahmet Özcan, İsmail Başarır, Ahmet Gezmez, İsmail Baştaş, Yakup Gülcü, Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ile birlikte yaptı.

İtfaiye Müdürlüğü envanterine katılan yeni yangın söndürme makinesi ile yangınlara daha hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edebileceklerini belirten Başkan Ünal, “İtfaiyemiz artık daha hızlı ve etkili. Ekipmanın takıldığı aracımız öncü bir ekip olarak yangına ilk müdahalede bulunacak. Bucak Belediyesi olarak attığımız her adım vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliğini korumak için. Ekipman az yer kapladığı için yangınlara daha hızlı ulaşım sağlanacak, yangında yüksek basınçla etkili müdahale sağlanacak. Dar sokaklar, şehir içi trafiği gibi yangına müdahaleyi geciktiren durumların önüne geçecek etkili bir ekipman. Kullanmak durumunda kalmamak dileklerimle, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.