YARIŞMADA BİRİNCİ GELEN BESİ BURDUR ŞİŞ OLACAK

YAŞAM 25.04.2017 - 16:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4119+ kez okundu.
 

YARIŞMADA BİRİNCİ GELEN BESİ BURDUR ŞİŞ OLACAK

Burdur “Teke Yöresi 3’üncü Tarım ve Hayvancılık” Fuarı kapsamında yapılacak olan besi Sığırı yarışmasında birinci gelen dana halka dağıtılmak üzere kesilerek Burdur şiş olacak
Burdur’da bu yıl ilk kez Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, fuar etkinliklerine ilginç olan bir yarışma ile katılacak. Burdur hayvancılığına farklı bir boyut kazandırmak için yapılacak yarışmalarda dereceye girerek birinci seçilen dana fuar ziyaretçilerine ve Burdur halkına Burdur şiş yapılarak kurulacak mangallarda pişirilerek Cumartesi günü halka ikram edilecek.   GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan “Burdur’da bilindiği üzere üç yıldır Tarım ve Hayvancılık fuarının organizasyonunu yapıyoruz. Bu yıl dolu dolu bir fuar hazırladık. Şehir dışından birçok firma geldi. Fuar alanına geldiğinizde hepsini göreceksiniz. Ama bunlardan öte çok güzel organizasyonlar var. Organizasyonun için de organizasyonlar var. Koyun Keçi Birliği ve Üniversitemiz ortaklığında Honamlı Keçisi Güzellik Yarışması yapacak, 3 kategoride gerçekleştirecekler. Kırmızı et Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğimiz ortaklığında besi sığır yarışması yapıyorlar. Burada ilk defa danalar görücüye çıkacaklar. Fuarın Cumartesi günü ise yarışmadan sonra tüm vatandaşlara Burdur Şiş ikram edecekler” dedi.    Burdur Valisi Şerif Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Bu gün itibariyle artık fuarın arifesindeyiz. İnşallah Perşembe günü açılışı hep beraber yapacağız. Bugün de düzenlenecek fuar için yaptığımız çalışmalarla ve geldiğimiz noktayla ilgili durum değerlendirmesi yapacağız, ayrıca ilave farklılıklar var eklemeler oldu, Burdur Şiş organizasyonu önerisi dün gelişti. Bunlarla ilgili organizasyon firmamız bilgi verecek” dedi.
Burdur “Teke Yöresi 3’üncü Tarım ve Hayvancılık” Fuarı kapsamında yapılacak olan besi Sığırı yarışmasında birinci gelen dana halka dağıtılmak üzere kesilerek Burdur şiş olacak

Burdur’da bu yıl ilk kez Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, fuar etkinliklerine ilginç olan bir yarışma ile katılacak. Burdur hayvancılığına farklı bir boyut kazandırmak için yapılacak yarışmalarda dereceye girerek birinci seçilen dana fuar ziyaretçilerine ve Burdur halkına Burdur şiş yapılarak kurulacak mangallarda pişirilerek Cumartesi günü halka ikram edilecek.

 

GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan “Burdur’da bilindiği üzere üç yıldır Tarım ve Hayvancılık fuarının organizasyonunu yapıyoruz. Bu yıl dolu dolu bir fuar hazırladık. Şehir dışından birçok firma geldi. Fuar alanına geldiğinizde hepsini göreceksiniz. Ama bunlardan öte çok güzel organizasyonlar var. Organizasyonun için de organizasyonlar var. Koyun Keçi Birliği ve Üniversitemiz ortaklığında Honamlı Keçisi Güzellik Yarışması yapacak, 3 kategoride gerçekleştirecekler. Kırmızı et Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğimiz ortaklığında besi sığır yarışması yapıyorlar. Burada ilk defa danalar görücüye çıkacaklar. Fuarın Cumartesi günü ise yarışmadan sonra tüm vatandaşlara Burdur Şiş ikram edecekler” dedi. 

 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Bu gün itibariyle artık fuarın arifesindeyiz. İnşallah Perşembe günü açılışı hep beraber yapacağız. Bugün de düzenlenecek fuar için yaptığımız çalışmalarla ve geldiğimiz noktayla ilgili durum değerlendirmesi yapacağız, ayrıca ilave farklılıklar var eklemeler oldu, Burdur Şiş organizasyonu önerisi dün gelişti. Bunlarla ilgili organizasyon firmamız bilgi verecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.