YASA DIŞI KUMAR OYNAYANLARA POLİS BASKINI

ASAYİŞ 15.12.2020 - 11:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2694+ kez okundu.
 

YASA DIŞI KUMAR OYNAYANLARA POLİS BASKINI

Burdur ili genelinde, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen emniyet ve asayiş çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezi, Bucak, Yeşilova ve Gölhisar İlçelerinde bazı işyerleri ve ikametlerde kumar oynandığına dair alınan bilgi üzerine operasyonlar yapılmıştır. Emniyet Ekipleri Yapılan operasyonlarda, kumar oynadıkları tespit edilen 17 şahıs hakkında Kabahatler Kanunun ilgili maddesine muhalefetten idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiş, kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçundan 9 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış ve sosyal mesafe kuralı ihlalinden 34 şahsa idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile pandemi dönemi kapalı olması gereken umuma açık 2 işyeri hakkında, açık bulundurulması nedeni ile idari yaptırım tutanakları tanzim edilerek, masalarda kül tabakları ve sigara izmaritleri bulunduğu tespit edilen bir iş yeri hakkında sigara içilmesine izin verdiğine dair idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir.  Yapılan operasyonlarda; İskambil kâğıtları ile (1,06 gr) Hint keneviri tohumu olduğu değerlendirilen madde ele geçirilerek, kumar oynandığı tespit edilen 2 ikametin (1 ay) mühürlenmesi ile kumar oynandığı tespit edilen işyerlerinin (PVSK 8. Md. gereğince) alınacak onay ile (1 Ay süre) faaliyetten men edilmesi ile ilgili işlemler başlatılmıştır.  Ayrıca; İlimiz genelinde farklı suçlardan aranan 30 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, 25 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken 5 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.  
Burdur ili genelinde, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen emniyet ve asayiş çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezi, Bucak, Yeşilova ve Gölhisar İlçelerinde bazı işyerleri ve ikametlerde kumar oynandığına dair alınan bilgi üzerine operasyonlar yapılmıştır.

Emniyet Ekipleri Yapılan operasyonlarda, kumar oynadıkları tespit edilen 17 şahıs hakkında Kabahatler Kanunun ilgili maddesine muhalefetten idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiş, kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçundan 9 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış ve sosyal mesafe kuralı ihlalinden 34 şahsa idari para cezası uygulanmıştır.

Ayrıca İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile pandemi dönemi kapalı olması gereken umuma açık 2 işyeri hakkında, açık bulundurulması nedeni ile idari yaptırım tutanakları tanzim edilerek, masalarda kül tabakları ve sigara izmaritleri bulunduğu tespit edilen bir iş yeri hakkında sigara içilmesine izin verdiğine dair idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir. 

Yapılan operasyonlarda; İskambil kâğıtları ile (1,06 gr) Hint keneviri tohumu olduğu değerlendirilen madde ele geçirilerek, kumar oynandığı tespit edilen 2 ikametin (1 ay) mühürlenmesi ile kumar oynandığı tespit edilen işyerlerinin (PVSK 8. Md. gereğince) alınacak onay ile (1 Ay süre) faaliyetten men edilmesi ile ilgili işlemler başlatılmıştır. 

Ayrıca; İlimiz genelinde farklı suçlardan aranan 30 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, 25 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken 5 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.