BAŞKAN ERCENGİZ´DEN YILIN İLK KARINDA KAR TİMİ EKİBİNE DESTEK

06.02.2023 - 12:37, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4076+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ´DEN YILIN İLK KARINDA KAR TİMİ EKİBİNE DESTEK

Burdur’da kent merkezine ilk kar tanesinin düşmesiyle birlikte, Burdur Belediyesi karla mücadele ekipleri de sahadaki yerini aldı.
Vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması adına harekete geçen ekipler, kar tutan yollarda küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.Burdur Belediyesi, vatandaşların kar yağışından en az şekilde etkilenmesi için kar tutan yollara anında müdahale ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması adına 33 personel, 2 Greyder, 1 Kar Küreme, 1 Solisyon aracı, 1 Bobcat ile birlikte ekiplerimiz, kent merkezine ilk kar tanesinin düşmesiyle birlikte de harekete geçti. Kar tutan yollar temizlenerek, buzlanma olmaması için tuzlama çalışmalara başladı. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre hayatın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına sahada olacak. Karla mücadele ekibimize bu zorlu şartlarda fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.  
Burdur’da kent merkezine ilk kar tanesinin düşmesiyle birlikte, Burdur Belediyesi karla mücadele ekipleri de sahadaki yerini aldı.

Vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması adına harekete geçen ekipler, kar tutan yollarda küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.Burdur Belediyesi, vatandaşların kar yağışından en az şekilde etkilenmesi için kar tutan yollara anında müdahale ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması adına 33 personel, 2 Greyder, 1 Kar Küreme, 1 Solisyon aracı, 1 Bobcat ile birlikte ekiplerimiz, kent merkezine ilk kar tanesinin düşmesiyle birlikte de harekete geçti. Kar tutan yollar temizlenerek, buzlanma olmaması için tuzlama çalışmalara başladı. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre hayatın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına sahada olacak. Karla mücadele ekibimize bu zorlu şartlarda fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.