YEMEK ATIKLARI MAMA ’YA DÖNÜŞTÜ

GÜNDEM 14.10.2021 - 18:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2992+ kez okundu.
 

YEMEK ATIKLARI MAMA ’YA DÖNÜŞTÜ

Burdur Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi üretime başlayarak, üretilen mamalar sokak canlılarına dağıtıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Geçen hafta hizmete soktuğumuz Mama üretim Tesisinde ürettiğimiz mamaları sokak canlılarına dağıtmak üzere Patili Kalpler Ekibi ile bir araya gelerek mamalarımızı dağıttık. Sokak hayvanlarının ihtiyacını karşılamak ve israfı önlemek için elimizden geleni yapacağız. Ekip arkadaşlarımız da can dostlarımızı aç ve susuz bırakmamak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilimizde istihdamın lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcı firmaları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızı ziyaret ediyor üretim ve satışları hakkında sanayicilerimizden bilgi alıyoruz. Artan döviz kuru herkesi endişelendiriyor. Üretim durmamalı kolaylıklar diliyoruz. Kıymetli yöneticilerimize, bölgemize katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi  
Burdur Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi üretime başlayarak, üretilen mamalar sokak canlılarına dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Geçen hafta hizmete soktuğumuz Mama üretim Tesisinde ürettiğimiz mamaları sokak canlılarına dağıtmak üzere Patili Kalpler Ekibi ile bir araya gelerek mamalarımızı dağıttık. Sokak hayvanlarının ihtiyacını karşılamak ve israfı önlemek için elimizden geleni yapacağız. Ekip arkadaşlarımız da can dostlarımızı aç ve susuz bırakmamak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilimizde istihdamın lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcı firmaları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızı ziyaret ediyor üretim ve satışları hakkında sanayicilerimizden bilgi alıyoruz. Artan döviz kuru herkesi endişelendiriyor. Üretim durmamalı kolaylıklar diliyoruz. Kıymetli yöneticilerimize, bölgemize katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.