YENİ DÖNEM E- BİSİKLETİ FONZARELLİ NKD

TEKNOLOJİ 06.09.2019 - 10:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3605+ kez okundu.
 

YENİ DÖNEM E- BİSİKLETİ FONZARELLİ NKD

Avustralyalı Elektrikli Motosiklet Üreticisi Fonzarelli, Enduro ve City-Flitzer arasında bir model olarak sınıflandırılabilecek yeni NKD ile bir E-Bisiklet üretimini başlattı
Avustralyalı Elektrikli Motosiklet – Fonzarelli NKD Öyle ya da böyle her iki durumda da, eğlenceli olduğu garanti edilmektedir. Temel ve Özel modelleri de bulunan NKD; dağ bisikleti, Honda Zoomer ve Çöp İmha Robotu Wall-e’nin bir karışımına benzemektedir. Çelik bir çift halka çerçevesi, omurgayı oluşturmakta ve pilleri tutmaktadır. Arka, elektrik motorunu kollarının arasına alan ve ana şasideki merkezi bir yaylı destekle desteklenmektedir. Direksiyon Başlığı, kendi çerçeve kolunda oturmaktadır. Ön Çatal, Dağ Bisikleti tarzında alt çatala sadece bir köprü ile bağlıdır. Sürücü, NKD’yi geniş bir gidon üzerinden yönlendirmektedir. Hafif basamaklı koltukta, bir sele koltuk yer almaktadır. Kaba taneli çemberlere sahip küçük döküm alüminyum jantlarda bulunan disk frenler, yavaşlamayı sağlar. Bu aynı zamanda, frenleme enerjisini de geri kazanabilir. 120 Kilometre Mesafeye Kadar Tahrik Gücü 9.6 kW ve 56 Nm Elektrik Motoru ile sağlanmaktadır. Modele bağlı olarak enerji; 1,65 kWh ya da 3,6 kWh Panasonic bataryayla sağlanmaktadır. Menzil ve en yüksek hız, modele bağlı olarak değişmektedir. Temel Model, 60 Kilometre menzil ve maksimum 80 km /s hıza sahiptir. NKD Özel Model, 120 Kilometre menzile ve 100 km / s hızla hareket edebilmektedir. Mevcut Pil, herhangi bir geleneksel prizle şarj edilebilir. Şarj Süreleri henüz belirtilmemiştir. Avustralya’da şu andan itibaren 6.075 Euro karşılığı Temel Modele sahip olunabilir. Özel Model talebi için de 9.100 Euro civarında bir ödeme istenmektedir.  
Avustralyalı Elektrikli Motosiklet Üreticisi Fonzarelli, Enduro ve City-Flitzer arasında bir model olarak sınıflandırılabilecek yeni NKD ile bir E-Bisiklet üretimini başlattı

Avustralyalı Elektrikli Motosiklet – Fonzarelli NKD

Öyle ya da böyle her iki durumda da, eğlenceli olduğu garanti edilmektedir. Temel ve Özel modelleri de bulunan NKD; dağ bisikleti, Honda Zoomer ve Çöp İmha Robotu Wall-e’nin bir karışımına benzemektedir. Çelik bir çift halka çerçevesi, omurgayı oluşturmakta ve pilleri tutmaktadır.

Arka, elektrik motorunu kollarının arasına alan ve ana şasideki merkezi bir yaylı destekle desteklenmektedir. Direksiyon Başlığı, kendi çerçeve kolunda oturmaktadır. Ön Çatal, Dağ Bisikleti tarzında alt çatala sadece bir köprü ile bağlıdır. Sürücü, NKD’yi geniş bir gidon üzerinden yönlendirmektedir. Hafif basamaklı koltukta, bir sele koltuk yer almaktadır. Kaba taneli çemberlere sahip küçük döküm alüminyum jantlarda bulunan disk frenler, yavaşlamayı sağlar. Bu aynı zamanda, frenleme enerjisini de geri kazanabilir.

120 Kilometre Mesafeye Kadar

Tahrik Gücü 9.6 kW ve 56 Nm Elektrik Motoru ile sağlanmaktadır. Modele bağlı olarak enerji; 1,65 kWh ya da 3,6 kWh Panasonic bataryayla sağlanmaktadır. Menzil ve en yüksek hız, modele bağlı olarak değişmektedir. Temel Model, 60 Kilometre menzil ve maksimum 80 km /s hıza sahiptir. NKD Özel Model, 120 Kilometre menzile ve 100 km / s hızla hareket edebilmektedir. Mevcut Pil, herhangi bir geleneksel prizle şarj edilebilir. Şarj Süreleri henüz belirtilmemiştir.

Avustralya’da şu andan itibaren 6.075 Euro karşılığı Temel Modele sahip olunabilir. Özel Model talebi için de 9.100 Euro civarında bir ödeme istenmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.