YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZBEK, EZBER BOZMAYA DEVAM EDİYOR

YAŞAM 16.02.2018 - 18:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3230+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZBEK, EZBER BOZMAYA DEVAM EDİYOR

Burdur’un Turistik ve doğa zengini Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek Afrin ve İç güvenlik şehirleri için mevlüt okuttu ve dua ettirdi.
Burdur Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri Özbek, siyasi rakiplerinin kendisini eleştirme gayretlerine aldırmadan çalışmalarındaki başarılarına devam ettirmek için ezber bozmaya devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Yeşilova ilçesinde Belediye’ye ait par içinde deve kurban ettirerek mevlüt okutturdu. Bu yıl da aynı yerde yine  İlçe halkını davet ederek hocalara mevlüt okutturdu ve şehitler için dua ettirdi. Başkan Nuri Özbek, CHP’Lİ Belediye Başkanı, olduğum için siyasi rakiplerim beni çeşitli yorumlar yaparak yıpratmak istedikleri için sözler sarf etmektedirler bunu yaparak Yeşilova halkının gözünden beni düşürecekleri hayalleri kurmaktadırlar. İşte benim ülkemi ve ülkemin değerlerini göz ardı etmediğimi görmektedirler. Asker bu ülkenin askeridir. Hangi maksat ile iç güvenlik harekatında bulunuyor olursalar olsunlar. Suriye topraklarında bulunuyorlarsa bulunsunlar. Orada ülke çıkarları için şehit olan asker yine ülkemizin askerleridir. Elbette bizlerde onların yanında olduğumuzu göstermek gibi bir görevimiz var dedi.
Burdur’un Turistik ve doğa zengini Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek Afrin ve İç güvenlik şehirleri için mevlüt okuttu ve dua ettirdi.

Burdur Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri Özbek, siyasi rakiplerinin kendisini eleştirme gayretlerine aldırmadan çalışmalarındaki başarılarına devam ettirmek için ezber bozmaya devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Yeşilova ilçesinde Belediye’ye ait par içinde deve kurban ettirerek mevlüt okutturdu. Bu yıl da aynı yerde yine  İlçe halkını davet ederek hocalara mevlüt okutturdu ve şehitler için dua ettirdi.

Başkan Nuri Özbek, CHP’Lİ Belediye Başkanı, olduğum için siyasi rakiplerim beni çeşitli yorumlar yaparak yıpratmak istedikleri için sözler sarf etmektedirler bunu yaparak Yeşilova halkının gözünden beni düşürecekleri hayalleri kurmaktadırlar. İşte benim ülkemi ve ülkemin değerlerini göz ardı etmediğimi görmektedirler. Asker bu ülkenin askeridir. Hangi maksat ile iç güvenlik harekatında bulunuyor olursalar olsunlar. Suriye topraklarında bulunuyorlarsa bulunsunlar. Orada ülke çıkarları için şehit olan asker yine ülkemizin askerleridir. Elbette bizlerde onların yanında olduğumuzu göstermek gibi bir görevimiz var dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.