YEŞİLOVA BELEDİYESİ BURDUR ŞEKER FABRİKASINA TALİP ÇIKTI

EKONOMİ 29.03.2018 - 17:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4267+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA BELEDİYESİ BURDUR ŞEKER FABRİKASINA TALİP ÇIKTI

Burdur Şeker Pancar Fabrikasının satışı konusunda son günlerde il içinden ve il dışından değerlendirmeler yapılırken alıcı olarak Yeşilova Belediye başkanı da açıklama yaptı.
Son günlerde Burdur Şeker Pancar Fabrikasının satışı halk tarafından büyük tepkilere neden olmuştu. 18 Nisan günü ihale yapılacağına dair tarih verilirken Isparta Belediye Başkanı’nın ardından, ihale için bir açıklama da Burdur’un Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek yapılan ihaleye girme kararı aldı.şeklinde geldi Başkan Özbek; “ bu fabrikanın ihalesine girmek için günlerdir araştırma içersindeyim, halkın fabrikası yine halka kalması açısından ihaleye girmek için çalışmalar yaptık, fabrikamız çok kar edebilecek kapasitede Burdur’un bel kemiği sayılan önemli bir kuruluşumuzdur, ihaleyi alıp yine çok kar eden bir fabrika olarak çalıştırmaya sürdürmek için elimizden geleni yapacağız, fabrikayı Yeşilova Belediyesi olarak satın alacağız” şeklinde ifade etti.   Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ihale konusunda kararlı olduğunu belirterek “Burdur Şeker Fabrikası” Cumhuriyetin kazanımlarının arasında sayılacak bir yatırımdır. Bu fabrikanın satılmasını istemek Cumhuriyeti yaralamak ve halkın malını yok pahasına elden çıkartmaktır. Yeşilova halkına güvendiğini ifade eden Başkan Özbek Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlı olan Yeşilova halkına bu görevin yerine getirilmesinde güvendiğini halktan destek beklediğini ifade ederek Türkiye’nin tek borçsuz belediyesi Yeşilova Belediyesi olduğunu belirtti.  
Burdur Şeker Pancar Fabrikasının satışı konusunda son günlerde il içinden ve il dışından değerlendirmeler yapılırken alıcı olarak Yeşilova Belediye başkanı da açıklama yaptı.

Son günlerde Burdur Şeker Pancar Fabrikasının satışı halk tarafından büyük tepkilere neden olmuştu. 18 Nisan günü ihale yapılacağına dair tarih verilirken Isparta Belediye Başkanı’nın ardından, ihale için bir açıklama da Burdur’un Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek yapılan ihaleye girme kararı aldı.şeklinde geldi

Başkan Özbek; “ bu fabrikanın ihalesine girmek için günlerdir araştırma içersindeyim, halkın fabrikası yine halka kalması açısından ihaleye girmek için çalışmalar yaptık, fabrikamız çok kar edebilecek kapasitede Burdur’un bel kemiği sayılan önemli bir kuruluşumuzdur, ihaleyi alıp yine çok kar eden bir fabrika olarak çalıştırmaya sürdürmek için elimizden geleni yapacağız, fabrikayı Yeşilova Belediyesi olarak satın alacağız” şeklinde ifade etti.

  Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ihale konusunda kararlı olduğunu belirterek “Burdur Şeker Fabrikası” Cumhuriyetin kazanımlarının arasında sayılacak bir yatırımdır. Bu fabrikanın satılmasını istemek Cumhuriyeti yaralamak ve halkın malını yok pahasına elden çıkartmaktır. Yeşilova halkına güvendiğini ifade eden Başkan Özbek Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlı olan Yeşilova halkına bu görevin yerine getirilmesinde güvendiğini halktan destek beklediğini ifade ederek Türkiye’nin tek borçsuz belediyesi Yeşilova Belediyesi olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.