YEŞİLOVA SALDA KAYAK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

TURİZM 30.01.2017 - 17:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4755+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA SALDA KAYAK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Öğrencilerin yarıyıl tatili ile birlikte vatandaşların yoğun ilgi göstermeye başladığı Salda Kayak Merkezi özellikle geçtiğimiz hafta sonu en yoğun günlerinden birini yaşadı
Beklenen kar yağışı ile gün geçtikçe artan sayıda kayak severleri ağırlamaya devam eden Salda Kayak Merkezi, okulların sömestri tatiline girmesi ile bölge halkının yoğun ilgi gösterdi. Burdur kış turizmi adına cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlemesi sevindirici bir gelişme olarak Burdurlular ve kamu kurum ve kuruluşlarını  sevindiriyor. Salda kayak Merkezi geçtiğimiz hafta sonu Denizli, Isparta, Antalya illeri başta olmak üzere çeşitli illerden gelen kayak severleri ağırladı.    Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Salda Kayak Merkezi sporseverlerin, kayak, kızak ve snowboard ve slalom dalında yapmaları için Salda Gölü’nün ve Yeşilin bir arada olduğu eşsiz manzarasıyla kayak severleri bekliyor. Burdur, Denizli ve Antalya illerinin ortasında yer alan, 2 bin 79 metre rakımda bulunan Salda Kayak Merkezi, Burdur'a 77, Antalya'ya 154, Denizli'ye 111 ve Yeşilova İlçesine 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile organize olarak yaz aylarında Yeşilova Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak Bungalow tipi konaklama üniteleri ile yayla turizminin yöre de yapılabilmesi için çalışmalar başlatılacaktır.    
Öğrencilerin yarıyıl tatili ile birlikte vatandaşların yoğun ilgi göstermeye başladığı Salda Kayak Merkezi özellikle geçtiğimiz hafta sonu en yoğun günlerinden birini yaşadı

Beklenen kar yağışı ile gün geçtikçe artan sayıda kayak severleri ağırlamaya devam eden Salda Kayak Merkezi, okulların sömestri tatiline girmesi ile bölge halkının yoğun ilgi gösterdi. Burdur kış turizmi adına cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlemesi sevindirici bir gelişme olarak Burdurlular ve kamu kurum ve kuruluşlarını  sevindiriyor.

Salda kayak Merkezi geçtiğimiz hafta sonu Denizli, Isparta, Antalya illeri başta olmak üzere çeşitli illerden gelen kayak severleri ağırladı.

   Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Salda Kayak Merkezi sporseverlerin, kayak, kızak ve snowboard ve slalom dalında yapmaları için Salda Gölü’nün ve Yeşilin bir arada olduğu eşsiz manzarasıyla kayak severleri bekliyor.

Burdur, Denizli ve Antalya illerinin ortasında yer alan, 2 bin 79 metre rakımda bulunan Salda Kayak Merkezi, Burdur'a 77, Antalya'ya 154, Denizli'ye 111 ve Yeşilova İlçesine 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile organize olarak yaz aylarında Yeşilova Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak Bungalow tipi konaklama üniteleri ile yayla turizminin yöre de yapılabilmesi için çalışmalar başlatılacaktır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.