YEŞİM GÜL’DEN AĞRI’DAKİ KÖY OKULLARINA DESTEK

KÜLTÜR 25.11.2019 - 17:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3306+ kez okundu.
 

YEŞİM GÜL’DEN AĞRI’DAKİ KÖY OKULLARINA DESTEK

Müge Ulusoy Medya sanatçılarından Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
Usta oyuncu Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlenerek yine çocukların yüzlerindeki tebessüm oldu. Soğuk kış günlerinde çocukların içlerini ısıtacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atan usta oyuncu, Ağrı’daki 5 okulun öğrencileri ile bir araya gelerek, kıyafet yardımında bulundu. Her bir öğrenciyle tek tek ilgilenerek, yardımlarını bizzat kendisi ileten usta oyuncu Yeşim Gül, “Ağrı’ya yaptığımız yolculuk sayesinde pırıl pırıl gözleriyle, kalplerindeki sevgi ve yüzlerindeki masumiyetle bizleri karşılayan küçük arkadaşlar edindim. İnanın ki, minik kalplere dokunmanın mutluluğu paha biçilemez. Hem yüreğimizi paylaştığımız hem de yardımlarımızı ilettiğimiz bu projelerle ne kadar çok insanın hayatına dokunabilirsek benim mutluluğum da o denli çoğalıyor. Böyle bir projede yer almak o yüzden çok anlamlı ve çok kıymetli…” açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncu Ağrı ziyaretinde, öğrencilere gerçekleştirdiği yardımın yanı sıra Özel Gürzumar Oyunculuk Kursu’ndaki öğretmenlerle de bir araya geldi. Yeşim Gül’ün eğitmenliğini üstlendiği öğretici ve eğlenceli çalışmalarda, temel diksiyon kuralları, etkili konuşma ve vücut dili konularında eğitim verildi.
Müge Ulusoy Medya sanatçılarından Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Usta oyuncu Yeşim Gül, sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlenerek yine çocukların yüzlerindeki tebessüm oldu. Soğuk kış günlerinde çocukların içlerini ısıtacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atan usta oyuncu, Ağrı’daki 5 okulun öğrencileri ile bir araya gelerek, kıyafet yardımında bulundu. Her bir öğrenciyle tek tek ilgilenerek, yardımlarını bizzat kendisi ileten usta oyuncu Yeşim Gül, “Ağrı’ya yaptığımız yolculuk sayesinde pırıl pırıl gözleriyle, kalplerindeki sevgi ve yüzlerindeki masumiyetle bizleri karşılayan küçük arkadaşlar edindim. İnanın ki, minik kalplere dokunmanın mutluluğu paha biçilemez. Hem yüreğimizi paylaştığımız hem de yardımlarımızı ilettiğimiz bu projelerle ne kadar çok insanın hayatına dokunabilirsek benim mutluluğum da o denli çoğalıyor. Böyle bir projede yer almak o yüzden çok anlamlı ve çok kıymetli…” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Ağrı ziyaretinde, öğrencilere gerçekleştirdiği yardımın yanı sıra Özel Gürzumar Oyunculuk Kursu’ndaki öğretmenlerle de bir araya geldi. Yeşim Gül’ün eğitmenliğini üstlendiği öğretici ve eğlenceli çalışmalarda, temel diksiyon kuralları, etkili konuşma ve vücut dili konularında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.