ZEHİR TÜCCARLARI SIKI TAKİP İLE ELE GEÇİRİLİYOR

ASAYİŞ 10.01.2020 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3994+ kez okundu.
 

ZEHİR TÜCCARLARI SIKI TAKİP İLE ELE GEÇİRİLİYOR

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı haplar konusundaki titiz takipleri sonucu yakalanan şahısları adalete teslim etmeye devam ediyor
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl  merkezinde yakalanarak hakkında TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.İ. isimli şahsa, uyuşturucu/uyarıcı madde sattığı tespit edilen H.D. isimli şahıs, yakalanmış, şahsın kullandığı çekici ve bu çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada; 2,78 gram esrar maddesi ve uyuşturucu/uyarıcı madde kullanımına yarayan çok sayıda aparat ile 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli H.D. isimli şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında tutuklanmıştır. Ayrıca İlimizde bulunan F.A. isimli şahsa kargo vasıtasıyla gönderildiği anlaşılan paket içerisinde 8,80 gram esrar maddesi ele geçirilerek, paketi gönderdiği ve İstanbul ilinde ikamet ettiği tespit edilen S.K. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, F.A. isimli şahıs hakkında ise TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı haplar konusundaki titiz takipleri sonucu yakalanan şahısları adalete teslim etmeye devam ediyor

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl  merkezinde yakalanarak hakkında TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.İ. isimli şahsa, uyuşturucu/uyarıcı madde sattığı tespit edilen H.D. isimli şahıs, yakalanmış, şahsın kullandığı çekici ve bu çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada; 2,78 gram esrar maddesi ve uyuşturucu/uyarıcı madde kullanımına yarayan çok sayıda aparat ile 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheli H.D. isimli şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında tutuklanmıştır.

Ayrıca İlimizde bulunan F.A. isimli şahsa kargo vasıtasıyla gönderildiği anlaşılan paket içerisinde 8,80 gram esrar maddesi ele geçirilerek, paketi gönderdiği ve İstanbul ilinde ikamet ettiği tespit edilen S.K. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, F.A. isimli şahıs hakkında ise TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.