BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

KÜLTÜR 22.04.2021 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3969+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, onun bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza verdiği önemin bir ifadesidir. Atatürk hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur. 101. yılında da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini hepimiz yüreklerimizde hissediyor ve geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte, omuz omuza, coşkuyla alanlarda kutlamak istiyoruz. Fakat ne yazık ki bu sene de bayramımızı meydanlarda değil, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığı bir an önce yenmek, gelecek sağlıklı günlerde bir arada olmak adına evlerimizde kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum"  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, onun bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza verdiği önemin bir ifadesidir.

Atatürk hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir.

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur.

101. yılında da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini hepimiz yüreklerimizde hissediyor ve geçmiş yıllarda olduğu gibi hep birlikte, omuz omuza, coşkuyla alanlarda kutlamak istiyoruz. Fakat ne yazık ki bu sene de bayramımızı meydanlarda değil, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığı bir an önce yenmek, gelecek sağlıklı günlerde bir arada olmak adına evlerimizde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.