BELEDİYE BAŞKANLARI BOLU DA BİR ARAYA GELDİ.

SİYASET 03.02.2020 - 18:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3340+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANLARI BOLU DA BİR ARAYA GELDİ.

Geçtiğimiz aylarda ilki Yalova’da düzenlenen il belediye başkanları toplantısının ikincisi Bolu’da gerçekleşti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları ile birlikte Bolu’da bir araya gelip ikincisi düzenlenen il belediye başkanları toplantısına katıldı. Geçtiğimiz aylarda ilki Yalova’da düzenlenen il belediye başkanları toplantısının ikincisi Bolu’da gerçekleşti. 31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Bolu Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın öncülük ettiği toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan katıldı. Bolu’da ikincisi düzenlenen il belediye başkanları toplantısına ilişkin bilgi veren Başkan Ercengiz, “İlk olarak Kasım ayında düzenlenen toplantının, ikincisi Bolu Belediye Başkanı Değerli Dostum Tanju Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Belediye başkanlarımız ile bir araya geldiğimiz bu tarz toplantılarda, yaptığımız karşılıklı görüş alışverişleri ve kentlerdeki gözlemlemelerimiz bizlerinde kentimize farklı açılardan bakmamızı, uygun açıdan değerlendirmemizi sağlıyor. Nisan ayında Burdur’da yapmayı planladığımız toplantı ile istiarelerimiz sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.  
Geçtiğimiz aylarda ilki Yalova’da düzenlenen il belediye başkanları toplantısının ikincisi Bolu’da gerçekleşti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları ile birlikte Bolu’da bir araya gelip ikincisi düzenlenen il belediye başkanları toplantısına katıldı. Geçtiğimiz aylarda ilki Yalova’da düzenlenen il belediye başkanları toplantısının ikincisi Bolu’da gerçekleşti.

31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Bolu Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın öncülük ettiği toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan katıldı.

Bolu’da ikincisi düzenlenen il belediye başkanları toplantısına ilişkin bilgi veren Başkan Ercengiz, “İlk olarak Kasım ayında düzenlenen toplantının, ikincisi Bolu Belediye Başkanı Değerli Dostum Tanju Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Belediye başkanlarımız ile bir araya geldiğimiz bu tarz toplantılarda, yaptığımız karşılıklı görüş alışverişleri ve kentlerdeki gözlemlemelerimiz bizlerinde kentimize farklı açılardan bakmamızı, uygun açıdan değerlendirmemizi sağlıyor. Nisan ayında Burdur’da yapmayı planladığımız toplantı ile istiarelerimiz sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.