BURDUR BELEDİYESİ VE ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ DOSTLUK VE EĞİTİM PROJESİ

GÜNDEM 24.02.2021 - 18:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3872+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ VE ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ DOSTLUK VE EĞİTİM PROJESİ

Burdur Belediyesi ve Antalya Akev Üniversitesi iki kent arasında farklı alanlarda projeleri birlikte yürütmek amacı ile sosyal sorumluluk projeleri imzaladılar.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Meclis toplantı salonunda bir araya gelerek gazetecilere proje hakkında açıklamalarda bulunarak proje için ortak imza attılar. Yapılan açıklama da  Burdur Belediyesi barınağından sahiplenilecek her dostumuz için sahiplenen kişiye 100 eğitim Bursuna imkan tanınacak “Yuva Ol Dost Kazan” Projesi hayata geçirilecek . Yine bu tarih itibarı ile barınak içinden sahiplenilen sevimli dostlarımız için 28. Mayıs 2021 tarihinde bir güzellik ve yetenek yarışması düzenlenecek. Bu yarışmada dereceye giren sokak dostları için birinciye 15 bin TL. Bu yarışmada ikinciye 10 bin TL üçüncüye ise 5 Bin TL ödül Antalya Akev Üniversitesi sponsorluğun da hayvan sahiplerine dağıtılacaktır.   Belediye Fen İşleri Kampusu Meclis Salonunda düzenlenen imza töreninin ardından, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Akev Üniversitesi Vakıf Başkanı Ekrem Çalkılıç Akev Üniversitesi Rektörü Prof Dr Kamile Perçin Akgül’ün destek verdiği proje hem sokaktaki dostlarımıza sahip çıkılması hem de gençlerimize eğitim desteği verilmesi açısından oldukça ön em taşıyor.   Proje 4 Ekim 2021 tarihinde sevimli dostlarımızın sağlık ve fiziksel durumları ile ilgili kontrollerinin yapılmasının ardından burs ve ödüllerin sahiplerine dağıtılmasının ardından sona erecektir.
Burdur Belediyesi ve Antalya Akev Üniversitesi iki kent arasında farklı alanlarda projeleri birlikte yürütmek amacı ile sosyal sorumluluk projeleri imzaladılar.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Meclis toplantı salonunda bir araya gelerek gazetecilere proje hakkında açıklamalarda bulunarak proje için ortak imza attılar. Yapılan açıklama da  Burdur Belediyesi barınağından sahiplenilecek her dostumuz için sahiplenen kişiye 100 eğitim Bursuna imkan tanınacak “Yuva Ol Dost Kazan” Projesi hayata geçirilecek . Yine bu tarih itibarı ile barınak içinden sahiplenilen sevimli dostlarımız için 28. Mayıs 2021 tarihinde bir güzellik ve yetenek yarışması düzenlenecek. Bu yarışmada dereceye giren sokak dostları için birinciye 15 bin TL. Bu yarışmada ikinciye 10 bin TL üçüncüye ise 5 Bin TL ödül Antalya Akev Üniversitesi sponsorluğun da hayvan sahiplerine dağıtılacaktır.  

Belediye Fen İşleri Kampusu Meclis Salonunda düzenlenen imza töreninin ardından, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Akev Üniversitesi Vakıf Başkanı Ekrem Çalkılıç Akev Üniversitesi Rektörü Prof Dr Kamile Perçin Akgül’ün destek verdiği proje hem sokaktaki dostlarımıza sahip çıkılması hem de gençlerimize eğitim desteği verilmesi açısından oldukça ön em taşıyor.   Proje 4 Ekim 2021 tarihinde sevimli dostlarımızın sağlık ve fiziksel durumları ile ilgili kontrollerinin yapılmasının ardından burs ve ödüllerin sahiplerine dağıtılmasının ardından sona erecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.