BURDUR YENİ YILI EĞLENEREK KUTLADI

GÜNDEM 31.12.2015 - 23:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2018+ kez okundu.
 

BURDUR YENİ YILI EĞLENEREK KUTLADI

Burdur da 2015 yılının sona ermesi ve 2016 yılının ilk saatlerine kadar eğlence yerlerini dolduran halk bir yılın yorgunluğunu atarcasına eğlenerek yeni yılı karşıladı.
Burdur da yeni yılın son gününde havaların soğumasına aldırmadan eğlence yerlerinde yeni yılı karşılamak üzere dolduran aileler eğlence dozunu kaçırmadan yeni yılı sakince karşıladı. Bir yandan Serenler Tepesinde Urfa Gecesi sanatçıları üçüncü kez yerini aldı. Öte yandan son dakikaya kadar sürpriz sanatçılarını açıklamayan işletme sahipleri yeni yılı karşılamak üzere gelen müşterilerini karşılamanın telaşını yaşadı.     Burdur Çendik Motel tesisleri ise çok az sayıda müşterisini yeni yıl konsepti çerçevesi içinde ağırlamaya çalışırken. Sofram Restaurant ve Serenler Otel konuklarına yer bulma ve istenilen seviyede ağırlamanın telaşı ile yoğun bir gece yaşadı. Kent içinde yer küçük çaplı işletmeler ise öğrencilerin yanı sıra devamlı müşterilerine hizmet vermek için yeni yılın geç saatlerine kadar işletmelerinde müşterilerine hizmet verdi.   Burdur Belediyesi’ne bağlı susamlık tesisleri ise her zamanki yılbaşı eğlenceleri gibi bu yeni yılda da müdavimlerinin taleplerini karşılamak için kapılarını açtı. Kendi konsepti içinde çalan müzik ve eğlenen ailelerin neşeleri yeni yılı her zamanki gibi neşe içindeki kalabalıkları ile karşıladı. Burdur her yıl olduğu gibi müşterilerinin memnuniyetini fiyat skalasının üstünde tuttu. Ailelerin bütçelerine göre her işletme ayrı menü ve fiyatlarını ise kendi belirleyerek misafirlerini ağırladı.   Çok önemli bir olayın gerçekleşmediği yeni yıl kutlamalarında halkın huzur ve güveni için emniyet ve Jandarma görev başında hizmet verdi. Cumhuriyet meydanında yeni yıl için toplanan az sayıda kalabalık ise yeni yılı dakikaları geriye sayarak karşıladı. Burdur belediyesi ise halkın ihtiyaçlarını göz önüne alarak gerekli önlemleri daha önceden aldı. Halkın huzur ve güven içinde yeni yılı karşılamasını sağladı.
Burdur da 2015 yılının sona ermesi ve 2016 yılının ilk saatlerine kadar eğlence yerlerini dolduran halk bir yılın yorgunluğunu atarcasına eğlenerek yeni yılı karşıladı.

Burdur da yeni yılın son gününde havaların soğumasına aldırmadan eğlence yerlerinde yeni yılı karşılamak üzere dolduran aileler eğlence dozunu kaçırmadan yeni yılı sakince karşıladı. Bir yandan Serenler Tepesinde Urfa Gecesi sanatçıları üçüncü kez yerini aldı. Öte yandan son dakikaya kadar sürpriz sanatçılarını açıklamayan işletme sahipleri yeni yılı karşılamak üzere gelen müşterilerini karşılamanın telaşını yaşadı.

 

  Burdur Çendik Motel tesisleri ise çok az sayıda müşterisini yeni yıl konsepti çerçevesi içinde ağırlamaya çalışırken. Sofram Restaurant ve Serenler Otel konuklarına yer bulma ve istenilen seviyede ağırlamanın telaşı ile yoğun bir gece yaşadı. Kent içinde yer küçük çaplı işletmeler ise öğrencilerin yanı sıra devamlı müşterilerine hizmet vermek için yeni yılın geç saatlerine kadar işletmelerinde müşterilerine hizmet verdi.

 

Burdur Belediyesi’ne bağlı susamlık tesisleri ise her zamanki yılbaşı eğlenceleri gibi bu yeni yılda da müdavimlerinin taleplerini karşılamak için kapılarını açtı. Kendi konsepti içinde çalan müzik ve eğlenen ailelerin neşeleri yeni yılı her zamanki gibi neşe içindeki kalabalıkları ile karşıladı. Burdur her yıl olduğu gibi müşterilerinin memnuniyetini fiyat skalasının üstünde tuttu. Ailelerin bütçelerine göre her işletme ayrı menü ve fiyatlarını ise kendi belirleyerek misafirlerini ağırladı.

 

Çok önemli bir olayın gerçekleşmediği yeni yıl kutlamalarında halkın huzur ve güveni için emniyet ve Jandarma görev başında hizmet verdi. Cumhuriyet meydanında yeni yıl için toplanan az sayıda kalabalık ise yeni yılı dakikaları geriye sayarak karşıladı. Burdur belediyesi ise halkın ihtiyaçlarını göz önüne alarak gerekli önlemleri daha önceden aldı. Halkın huzur ve güven içinde yeni yılı karşılamasını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.