BELEDİYE ÇALIŞIYOR HALK BEĞENİYOR

DİĞER 28.01.2016 - 14:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4057+ kez okundu.
 

BELEDİYE ÇALIŞIYOR HALK BEĞENİYOR

Bucak Belediyesi, ‘Yemyeşil Bir Bucak’ sloganıyla başlattığı çevre düzenlemelerine ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.
Burdur Bucak Belediyesi ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yapılan peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Bucak’ı hem yaptığımız büyük projelerle, hem de güzel görünümüyle Türkiye genelinde örnek bir ilçe yapmaya çalışıyoruz.” dedi. Halk yapılan çalışmaları takdir ediyor Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Bucak’ın birçok yerinde başlatılan peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün gerek çevre düzenlemesi, gerek yeşillendirme, gerekse de yaptığı peyzaj çalışmaları halk tarafından büyük beğeni topluyor. 50 Bin Çiçek Toprakla Buluşturuldu Peyzaj çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Bucak’ın yaz-kış yemyeşil ve huzur veren bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde başlatılan peyzaj çalışmaları neticesinde kış sezonunda, kışlık lahana ve menekşe türlerinden 31 bin 650 adet, çiçek, lale, nergiz ve sümbül  gibi soğanlı bitkilerden 19 bin  adet olmak üzere toplam 50 bin 650 adet çiçek toprakla buluşturularak, park ve bahçelerimiz güzel bir görünüme kavuşturuldu. Bunun yanı sıra yeşillendirme ve daha önceden yeşillendirilen alanlardaki düzenleme çalışmaları da düzenli olarak devam ediyor. İlçemizin güzel görünüme kavuşması için emek sarfeden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Bucak Belediyesi, ‘Yemyeşil Bir Bucak’ sloganıyla başlattığı çevre düzenlemelerine ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Burdur Bucak Belediyesi ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yapılan peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Bucak’ı hem yaptığımız büyük projelerle, hem de güzel görünümüyle Türkiye genelinde örnek bir ilçe yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Halk yapılan çalışmaları takdir ediyor

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Bucak’ın birçok yerinde başlatılan peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün gerek çevre düzenlemesi, gerek yeşillendirme, gerekse de yaptığı peyzaj çalışmaları halk tarafından büyük beğeni topluyor.

50 Bin Çiçek Toprakla Buluşturuldu

Peyzaj çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Bucak’ın yaz-kış yemyeşil ve huzur veren bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde başlatılan peyzaj çalışmaları neticesinde kış sezonunda, kışlık lahana ve menekşe türlerinden 31 bin 650 adet, çiçek, lale, nergiz ve sümbül  gibi soğanlı bitkilerden 19 bin  adet olmak üzere toplam 50 bin 650 adet çiçek toprakla buluşturularak, park ve bahçelerimiz güzel bir görünüme kavuşturuldu. Bunun yanı sıra yeşillendirme ve daha önceden yeşillendirilen alanlardaki düzenleme çalışmaları da düzenli olarak devam ediyor. İlçemizin güzel görünüme kavuşması için emek sarfeden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.