1 MAYIS İÇİN EMEK ÖRGÜTLERİNİ GÖREV VE DAYANIŞMAYA DAVET EDİYORUZ!

SİYASET 25.04.2016 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3467+ kez okundu.
 

1 MAYIS İÇİN EMEK ÖRGÜTLERİNİ GÖREV VE DAYANIŞMAYA DAVET EDİYORUZ!

CHP Burdur İl Başkanlığı açıklaması; Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramına 1 hafta kaldı.
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; Ülkemizin dört bir yanında hazırlıkları başlayan Emek Bayramı için, ilimizdeki emek örgütlerinden henüz bir adım atılmamıştır. Bu önemli gün için vakit geçerilmeden bütün sivil toplum örgütlerini çalışmaların yapılması için görev ve dayanışmaya çağırıyoruz Oysa direk emek örgütlerinin girişimleri, örgütlenmeleri ve öncülük etmeleriyle organize edilmelidir. Emekçi yurttaşlarımızın birbirleriyle buluşacağı, kaynaşacağı ve dayanışacağı bu önemli günde; Emeğin ve Emekçinin Örgütleri hemen harekete geçmeli, bir araya gelerek 1 Mayıs için gerekli çalışmaları başlatmalıdırlar. 1 Mayıs’ta Kol Kola Omuz Omuza alanda olmalıyız. Baskı ve Zulmün AKP İktidarı ile iliklerimize kadar htirildiği bu günlerde, savaş çığırtganlığının yapıldığı bu günlerde, çocuk istismarlarının toplum vicdanını kanattığı bu günlerde, taşeron faşizminin yaşandığı bu günlerde AKP’nin korkmuş konuşmayan, sorgulamayan bir halk yaratma gayretinin olduğu bu günlerde, her zamankinden daha çok bir araya gelmeye, dayanışma göstermeye ihtiyaç vardır. Emek için, Dayanışma için, Özgürlük için, Barış için, Teröre, Sömürüye, Dayatmaya ve Faşizme hayır demek için Emek Örgütlerini göreve davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı olarak Emek ve Emekçiden yana olan duruşumuzla 1 Mayıs için üzerimize düşen sorumluluğu dün olduğu gibi bugün de yapmaya hazırız. İster Emek Örgütlerimizin öncülüğünde ister Partimizin öncülüğünde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Örgütü; 1 Mayıs Emek Bayramında Emek ve Emekçi için Meydana inecek, AKP’nin baskıcı sindirmeci politikasına bir kez daha meydan okuyacaktır. YAŞASIN EMEK, YAŞASIN DAYANIŞMA, YAŞASIN MÜCADELEMİZ! Kamuoyuna Saygılarımızla.    
CHP Burdur İl Başkanlığı açıklaması; Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramına 1 hafta kaldı.

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; Ülkemizin dört bir yanında hazırlıkları başlayan Emek Bayramı için, ilimizdeki emek örgütlerinden henüz bir adım atılmamıştır. Bu önemli gün için vakit geçerilmeden bütün sivil toplum örgütlerini çalışmaların yapılması için görev ve dayanışmaya çağırıyoruz

Oysa direk emek örgütlerinin girişimleri, örgütlenmeleri ve öncülük etmeleriyle organize edilmelidir. Emekçi yurttaşlarımızın birbirleriyle buluşacağı, kaynaşacağı ve dayanışacağı bu önemli günde; Emeğin ve Emekçinin Örgütleri hemen harekete geçmeli, bir araya gelerek 1 Mayıs için gerekli çalışmaları başlatmalıdırlar. 1 Mayıs’ta Kol Kola Omuz Omuza alanda olmalıyız.

Baskı ve Zulmün AKP İktidarı ile iliklerimize kadar htirildiği bu günlerde, savaş çığırtganlığının yapıldığı bu günlerde, çocuk istismarlarının toplum vicdanını kanattığı bu günlerde, taşeron faşizminin yaşandığı bu günlerde AKP’nin korkmuş konuşmayan, sorgulamayan bir halk yaratma gayretinin olduğu bu günlerde, her zamankinden daha çok bir araya gelmeye, dayanışma göstermeye ihtiyaç vardır.

Emek için, Dayanışma için, Özgürlük için, Barış için, Teröre, Sömürüye, Dayatmaya ve Faşizme hayır demek için Emek Örgütlerini göreve davet ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı olarak Emek ve Emekçiden yana olan duruşumuzla 1 Mayıs için üzerimize düşen sorumluluğu dün olduğu gibi bugün de yapmaya hazırız. İster Emek Örgütlerimizin öncülüğünde ister Partimizin öncülüğünde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Örgütü; 1 Mayıs Emek Bayramında Emek ve Emekçi için Meydana inecek, AKP’nin baskıcı sindirmeci politikasına bir kez daha meydan okuyacaktır. YAŞASIN EMEK, YAŞASIN DAYANIŞMA, YAŞASIN MÜCADELEMİZ! Kamuoyuna Saygılarımızla.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.