HEMŞERİMİZ VALİ ORHAN DÜZGÜN'DEN BUTSO ZİYARETİ

DİĞER 12.07.2016 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4208+ kez okundu.
 

HEMŞERİMİZ VALİ ORHAN DÜZGÜN'DEN BUTSO ZİYARETİ

Burdurlu Merkez Valimiz Orhan Düzgün, geçtiğimiz gün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.
Bayram tatili dönüşü Burdur doğumlu hemşerimiz, eski Kayseri (2013-2016) ve şimdi Merkez Valisi Orhan Düzgün, geçtiğimiz Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde, hem bayramlaşma ve hem bir nezaket ziyaretinde bulundu.  BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, Üyeler; Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım, Aykut Acun’un da yer aldığı ziyarette; tecrübeli bir Vali olarak, Burdur ekonomisi ve gelişimi ile gündemde yer alan Suriyeliler konusu üzerinde sohbet edildi. Ülke ekonomisinin ve sanayicisinin ara elaman işgücü ve teknik anlamda mühendislik dallarında yetişmiş personele ihtiyaç duyulduğu bilinmektedir. Ancak özel sektor dahil birçok kurumda ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle bu insanları kamu da istihdam yerine sanayilere gerekli destek verilmelidir. BUTSO Başkanı Keyik, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, nazik ziyaretleri için Vali Orhan Düzgün’e teşekkür ettiler.
Burdurlu Merkez Valimiz Orhan Düzgün, geçtiğimiz gün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.

Bayram tatili dönüşü Burdur doğumlu hemşerimiz, eski Kayseri (2013-2016) ve şimdi Merkez Valisi Orhan Düzgün, geçtiğimiz Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde, hem bayramlaşma ve hem bir nezaket ziyaretinde bulundu.  BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, Üyeler; Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım, Aykut Acun’un da yer aldığı ziyarette; tecrübeli bir Vali olarak, Burdur ekonomisi ve gelişimi ile gündemde yer alan Suriyeliler konusu üzerinde sohbet edildi.

Ülke ekonomisinin ve sanayicisinin ara elaman işgücü ve teknik anlamda mühendislik dallarında yetişmiş personele ihtiyaç duyulduğu bilinmektedir. Ancak özel sektor dahil birçok kurumda ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle bu insanları kamu da istihdam yerine sanayilere gerekli destek verilmelidir.

BUTSO Başkanı Keyik, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, nazik ziyaretleri için Vali Orhan Düzgün’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.