ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

DİĞER 31.08.2016 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4337+ kez okundu.
 

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından Bucak’ta elektrik hatları yeraltına alınması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Burdur Bölge Müdürü Yunus Başarı ile Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu 70 Evler Mahallesi alçak gerilim şebekesinin yeraltına alınması çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe merkezinde Oğuzhan Mahallesi ve Gazi caddesinden sonra belirli yerlerde de elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Önümüzdeki aylarda Konak Mahallesi alçak gerilim şebekesinin yeraltına alınması ve trafo kapasite artırımı çalışmaları başlayacak yine Barbaros Mahallesi orta gerilim ve alçak gerilim havai şebeke yapımına başlanacağını belirtildi. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle temeli atılan bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizin çağdaş kent görünümüne kavuşturulmasında önemli bir adımı daha gerçekleştirmiş olacağız. Elektrik hatları taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla AKEDAŞ tarafından ilçemizde başlatılan bu çalışma için teşekkür ediyorum. Halkımızın güvenliği ve ilçemizin görünümünün güzelleşmesi için gerçekleştirilen bu çalışmalar süresince yaşanabilecek aksaklıklar konusunda halkımızın hoşgörüsünü bekliyoruz " dedi.  
Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından Bucak’ta elektrik hatları yeraltına alınması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Burdur Bölge Müdürü Yunus Başarı ile Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu 70 Evler Mahallesi alçak gerilim şebekesinin yeraltına alınması çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe merkezinde Oğuzhan Mahallesi ve Gazi caddesinden sonra belirli yerlerde de elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Önümüzdeki aylarda Konak Mahallesi alçak gerilim şebekesinin yeraltına alınması ve trafo kapasite artırımı çalışmaları başlayacak yine Barbaros Mahallesi orta gerilim ve alçak gerilim havai şebeke yapımına başlanacağını belirtildi.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle temeli atılan bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizin çağdaş kent görünümüne kavuşturulmasında önemli bir adımı daha gerçekleştirmiş olacağız. Elektrik hatları taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla AKEDAŞ tarafından ilçemizde başlatılan bu çalışma için teşekkür ediyorum. Halkımızın güvenliği ve ilçemizin görünümünün güzelleşmesi için gerçekleştirilen bu çalışmalar süresince yaşanabilecek aksaklıklar konusunda halkımızın hoşgörüsünü bekliyoruz " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.