BURDUR VALİSİ YILMAZ AĞLASUN İLÇE MUHTARLIRINI DİNLEDİ

YAŞAM 16.11.2016 - 09:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2662+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ YILMAZ AĞLASUN İLÇE MUHTARLIRINI DİNLEDİ

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Ağlasun Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Yılmaz Muhtarların taleplerini dinledi.
Muhtarlar buluşmasında, ilçenin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili Vali Yılmaz’a taleplerini aktaran Muhtarlar, kendisi ile bir süre görüşerek ilçenin öncelikli ihtiyaçları ile ilgili talepleri kendisine ilettiler.  Vali Yılmaz, Muhtarlara talepleriyle ilgileneceğini ifade etti. Taleplerini dinledikten sonra da bir süre muhtarlarla sohbet eden Vali Yılmaz, Burdur, Ağlasun ve güncel konularla ilgili muhtarlarla karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.  Vali Yılmaz’ın Muhtarlarla buluşmasında, Genel Sekreter Vekili Salih Yüksel, Ağlasun İl Genel Meclis Üyesi Rafet Sak, Ağlasun İlçesi Çınar Mahallesi Muhtarı Musa Ateş, Sakarca Mahallesi Muhtarı Ekrem Akıncı, Bala Mahallesi Muhtarı Bekir Özdemir, Kıraç mahallesi Muhtarı Yakup İşcan, Hamam Mahallesi Muhtarı Mehmet Candan, Kum Mahallesi Muhtarı Bahri Belge yer aldı.  Muhtarlar buluşma sonunda Vali Yılmaz’a taleplerini dinlediği ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ettiler.    
İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Ağlasun Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Yılmaz Muhtarların taleplerini dinledi.

Muhtarlar buluşmasında, ilçenin sorunları ve ihtiyaçları ile ilgili Vali Yılmaz’a taleplerini aktaran Muhtarlar, kendisi ile bir süre görüşerek ilçenin öncelikli ihtiyaçları ile ilgili talepleri kendisine ilettiler. 

Vali Yılmaz, Muhtarlara talepleriyle ilgileneceğini ifade etti. Taleplerini dinledikten sonra da bir süre muhtarlarla sohbet eden Vali Yılmaz, Burdur, Ağlasun ve güncel konularla ilgili muhtarlarla karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. 

Vali Yılmaz’ın Muhtarlarla buluşmasında, Genel Sekreter Vekili Salih Yüksel, Ağlasun İl Genel Meclis Üyesi Rafet Sak, Ağlasun İlçesi Çınar Mahallesi Muhtarı Musa Ateş, Sakarca Mahallesi Muhtarı Ekrem Akıncı, Bala Mahallesi Muhtarı Bekir Özdemir, Kıraç mahallesi Muhtarı Yakup İşcan, Hamam Mahallesi Muhtarı Mehmet Candan, Kum Mahallesi Muhtarı Bahri Belge yer aldı. 

Muhtarlar buluşma sonunda Vali Yılmaz’a taleplerini dinlediği ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.