VATANDAŞ BAŞKAN’IN DAĞITTIĞI ÇORBAYI SEVDİ

YAŞAM 31.12.2016 - 20:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2179+ kez okundu.
 

VATANDAŞ BAŞKAN’IN DAĞITTIĞI ÇORBAYI SEVDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2017’ye saatler kala vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu
Burdur’u etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle halk pazarında vatandaşlara çorba dağıtımı yapan Başkan Ercengiz, bu kez de sosyal medya üzerinden anket başlatmıştı. Ankete katılanların neredeyse tamamı “evet dağıtılsın” şeklinde oy kullanırken bilhassa kentte eğitimlerine devam eden üniversite öğrencileri arasında memnuniyet yarattı. Ortaöğretim ile Lise öğrencileri de yılın son gününde İstasyon caddesinde Başkan tarafından servis edilen bardakta çorba küçükler tarafından da iştahla yudumlandı. Başkan Ercengiz’de Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Caddesinde çorba dağıtacağını duyurmuştu. Sözünü tutan Başkan Ercengiz, 2 noktada vatandaşlara ücretsiz kıtır ekmek ve sıcak çorba dağıttı. Yaklaşık 2000 kişilik hazırlanan çorbaya halk yoğun ilgi gösterirken çorba yarım saatte tüketildi. Başkan Ercengiz çorba ikramında vatandaşlara teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2017’ye saatler kala vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu

Burdur’u etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle halk pazarında vatandaşlara çorba dağıtımı yapan Başkan Ercengiz, bu kez de sosyal medya üzerinden anket başlatmıştı. Ankete katılanların neredeyse tamamı “evet dağıtılsın” şeklinde oy kullanırken bilhassa kentte eğitimlerine devam eden üniversite öğrencileri arasında memnuniyet yarattı. Ortaöğretim ile Lise öğrencileri de yılın son gününde İstasyon caddesinde Başkan tarafından servis edilen bardakta çorba küçükler tarafından da iştahla yudumlandı. Başkan Ercengiz’de Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Caddesinde çorba dağıtacağını duyurmuştu. Sözünü tutan Başkan Ercengiz, 2 noktada vatandaşlara ücretsiz kıtır ekmek ve sıcak çorba dağıttı. Yaklaşık 2000 kişilik hazırlanan çorbaya halk yoğun ilgi gösterirken çorba yarım saatte tüketildi.

Başkan Ercengiz çorba ikramında vatandaşlara teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.