BAKANLIK YETKİLİLERİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

DİĞER 10.03.2017 - 16:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3905+ kez okundu.
 

BAKANLIK YETKİLİLERİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar, ve Ekibi Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "İstihdam Seferberliği" kapsamında il il çalışma ziyaretlerine devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı heyeti bugünde ilimize ziyarette bulundu.   Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar Başkanlığında ki heyet Burdur ziyaretleri kapsamında Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Müsteşar Yardımcısı Nacar’a, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Ordukaya, İş Sağlığı Genel Müdür Vekili İsmail Gerim, SGK İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim ve İş-Kur İç Denetçisi Özkan Öztürk eşlik etti.   Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Müsteşar Yardımcısı Nacar, Burdur programları kapsamında yapacakları çalışma ziyaretinin içeriği hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verdi.   Sivil toplum örgütleri, işçiler ve işverenler ile bir araya geleceklerini belirten Müsteşar Yardımcısı Nacar, işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri ve ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapacaklarını aktardı. “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamındaki hayata geçirilen düzenlemelerin çerçevesi hakkında ilgili kesimleri bilgilendireceklerini ifade etti.  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar, ve Ekibi Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "İstihdam Seferberliği" kapsamında il il çalışma ziyaretlerine devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı heyeti bugünde ilimize ziyarette bulundu.

 

Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar Başkanlığında ki heyet Burdur ziyaretleri kapsamında Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Müsteşar Yardımcısı Nacar’a, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Ordukaya, İş Sağlığı Genel Müdür Vekili İsmail Gerim, SGK İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim ve İş-Kur İç Denetçisi Özkan Öztürk eşlik etti.

 

Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Müsteşar Yardımcısı Nacar, Burdur programları kapsamında yapacakları çalışma ziyaretinin içeriği hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

 

Sivil toplum örgütleri, işçiler ve işverenler ile bir araya geleceklerini belirten Müsteşar Yardımcısı Nacar, işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri ve ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapacaklarını aktardı. “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamındaki hayata geçirilen düzenlemelerin çerçevesi hakkında ilgili kesimleri bilgilendireceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.