BELEDİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

YAŞAM 30.03.2017 - 20:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3444+ kez okundu.
 

BELEDİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Burdur Belediyesi tarafından Regaip Kandili nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıtıldı.
Burdur Belediyesi tarafından Regaip Kandili nedeniyle Burdur’da bulunan esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıtıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Parti Meclis Üyesi Gamze Taşcıer ile birlikte Yukarı Pazar civarında esnaf ve vatandaşların kandillerini kutlayarak kandil simidi dağıttı. Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Paketler halinde hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtımını yaptık. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaip Kandili’nin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Burdur Belediyesi tarafından Regaip Kandili nedeniyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıtıldı.

Burdur Belediyesi tarafından Regaip Kandili nedeniyle Burdur’da bulunan esnaf ve vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi dağıtıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Parti Meclis Üyesi Gamze Taşcıer ile birlikte Yukarı Pazar civarında esnaf ve vatandaşların kandillerini kutlayarak kandil simidi dağıttı.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Paketler halinde hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce esnaflara ve vatandaşlara dağıtımını yaptık. Her türlü istismar ve sömürüden uzak, insanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaip Kandili’nin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.