BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ENCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

DİĞER 21.04.2017 - 14:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4275+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ENCENGİZ’İN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür
  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir. Türk çocuklarının; Büyük Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda Cumhuriyet’in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceklerine olan inancımız sonsuzdur. Kendini her konuda geliştirmiş, bilgiye, öğrenmeye, yeniliklere açık olan, araştırmacı, sorgulayan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan yarının gençleri ve büyükleri olarak, çocuklarımızın, ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Cumhuriyet çocukları olarak ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı çabalarınızda, sizlere destek verecek ve yanınızda olacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum.”  
23 Nisan sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür


 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum..

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, hem gelecek kuşaklara egemenlik ve bağımsızlık kavramını daha çocuk yaşta aşılamayı hem de laik Türkiye Cumhuriyetin geleceğini güvence altına almayı hedeflemiştir.

Türk çocuklarının; Büyük Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda Cumhuriyet’in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceklerine olan inancımız sonsuzdur.

Kendini her konuda geliştirmiş, bilgiye, öğrenmeye, yeniliklere açık olan, araştırmacı, sorgulayan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan yarının gençleri ve büyükleri olarak, çocuklarımızın, ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Cumhuriyet çocukları olarak ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı çabalarınızda, sizlere destek verecek ve yanınızda olacağız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, bu özel günü bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum.”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.