ISPARTA-BURDUR DOSTLUK YOLU

DİĞER 14.06.2017 - 00:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3993+ kez okundu.
 

ISPARTA-BURDUR DOSTLUK YOLU

Burdur-Isparta arasında bulunan 21 km uzunluğundaki yolun kısaltılması için yapılan çalışmalarda sona gelindi
AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, yakından takip ettiği kamuoyunda "Dostluk Yolu" olarak adlandırılan Burdur-Isparta karayolu hakkında açıklamalarda bulundu.  Burdur Milletvekili Özçelik açıklamasında mevcut yolun 21 km olduğunu ifade ederek, yeni proje güzergahıyla birlikte yolun 6 km daha kısalacağını bildirdi. Özçelik, “ Güzergahın proje başlangıcı Askeri Köyü Kavşağı’nda başlayıp, Değirmendere Vadisi’nde 210 Metre Uzunluğunda, ayak yüksekliği 33 Metre olan viyadükle projelendirilmiştir. Proje çalışması 2016 yılı sonunda tamamlanarak, 2017 yılı yatırım programında yer almıştır. 1 ay içinde de ihaleye çıkarak yapımına başlanacaktır” dedi. Milletvekili Özçelik, "Dostluk Yolu"nun çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Burdur ve Isparta halkının kaynaşmasından yana sosyal, kültürel ve ekonomik olarak beraber güçlenmesine vesile olacaktır. "dedi. Isparta Milletvekilleri ile birlikte projenin takipçisi olduklarını belirten Bayram Özçelik ,projenin tamamlanmasıyla birlikte Burdur-Isparta arasının 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.
Burdur-Isparta arasında bulunan 21 km uzunluğundaki yolun kısaltılması için yapılan çalışmalarda sona gelindi

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, yakından takip ettiği kamuoyunda "Dostluk Yolu" olarak adlandırılan Burdur-Isparta karayolu hakkında açıklamalarda bulundu. 
Burdur Milletvekili Özçelik açıklamasında mevcut yolun 21 km olduğunu ifade ederek, yeni proje güzergahıyla birlikte yolun 6 km daha kısalacağını bildirdi. Özçelik, “ Güzergahın proje başlangıcı Askeri Köyü Kavşağı’nda başlayıp, Değirmendere Vadisi’nde 210 Metre Uzunluğunda, ayak yüksekliği 33 Metre olan viyadükle projelendirilmiştir. Proje çalışması 2016 yılı sonunda tamamlanarak, 2017 yılı yatırım programında yer almıştır. 1 ay içinde de ihaleye çıkarak yapımına başlanacaktır” dedi.

Milletvekili Özçelik, "Dostluk Yolu"nun çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Burdur ve Isparta halkının kaynaşmasından yana sosyal, kültürel ve ekonomik olarak beraber güçlenmesine vesile olacaktır. "dedi.

Isparta Milletvekilleri ile birlikte projenin takipçisi olduklarını belirten Bayram Özçelik ,projenin tamamlanmasıyla birlikte Burdur-Isparta arasının 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.