JANDARMA TEŞKİLATI 178 YILINI KUTLADI

GÜNDEM 14.06.2017 - 14:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4387+ kez okundu.
 

JANDARMA TEŞKİLATI 178 YILINI KUTLADI

Vali Şerif Yılmaz, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 178. Yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, Milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan Jandarma Teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. Yeri geldiğinde canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Jandarma Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum dedi. Kabulleri için Vali Yılmaz’a teşekkür eden J. Alb. Dündar, 178. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında düzenleyecekleri programlar hakkında kendisini bilgilendirdi.   Türk Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178’inci yılı nedeniyle ilk tören Burdur Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Atatürk anıtı önünde saygı duruşuna müteakiben ikinci tören Burdur Şehitliğinde yapıldı. Burada yapılan sembolik törenin ardından çeşitli olaylarda Şehit olan ve iç güvenlik harekatı sırasında şehit düşen askerlerin mezarları ziyaret edildi mezar taşlarına çiçekler bırakıldı    
Vali Şerif Yılmaz, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 178. Yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, Milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışan Jandarma Teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. Yeri geldiğinde canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Jandarma Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum dedi.

Kabulleri için Vali Yılmaz’a teşekkür eden J. Alb. Dündar, 178. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında düzenleyecekleri programlar hakkında kendisini bilgilendirdi.

 

Türk Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178’inci yılı nedeniyle ilk tören Burdur Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Atatürk anıtı önünde saygı duruşuna müteakiben ikinci tören Burdur Şehitliğinde yapıldı. Burada yapılan sembolik törenin ardından çeşitli olaylarda Şehit olan ve iç güvenlik harekatı sırasında şehit düşen askerlerin mezarları ziyaret edildi mezar taşlarına çiçekler bırakıldı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.